У столиці поліцейські оперативно затримали групу квартирних крадіїв

grabigniki kvartir

 
Скориставшись відсутністю хазяйки, злочинці проникли у квартиру та викрали золоті прикраси і гроші. Проте їх оперативно затримали, тож вони дають пояснення слідству, повідомляє прес-служба ГУ Націполіції Києва, передають «Конфлікти і закони».


За інформацією відомства, до Дніпровського управління поліції зателефонувала 51-річна мешканка, яка розповіла про крадіжку з її помешкання. Невідомі шляхом пошкодження замка вхідних дверей увійшли до оселі, звідки винесли золоті прикраси та 2 тисячі доларів США.

Як повідомив начальник слідчого відділу Дніпровського управління поліції Віталій Яценко, під час відпрацювання території оперативні працівники помітили підозрілих осіб, які при наближенні поліцейських намагалися втекти. Однак їх затримали із речами потерпілої та відмичками. Правоохоронці встановили, що четверо затриманих – громадяни іншої держави.

На даний момент відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться відпрацювання затриманих осіб на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.