Столичні оперативники розкрили вбивство упродовж доби

rozkrite vbivstvo

 
Після нанесення ножових поранень зловмисник сам викликав на місце злочину лікарів та поліцію. Коли вони прибули за вказаною адресою, аби відвести від себе підозру, чоловік розповів, що побачив на вулиці чоловіка з тілесними ушкодженнями.


Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, передають «Конфлікти і закони».

Пізно вночі до чергової частини Дніпровського управління поліції повідомили: на вулиці Радужній виявлено невідомого громадянина з колото-різаними пораненнями тулубу. За викликом негайно прибули наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група району.

Біля під`їзду житлового будинку вони виявили молодого чоловіка з кількома пораненнями грудної клітини. Його одразу ж госпіталізувала бригада «Швидкої допомоги».

А цим часом до працівників поліції підійшов чоловік і розповів, що помітив потерпілого поруч із багатоповерхівкою та зателефонував до правоохоронців і медиків. А невдовзі лікарі повідомили правоохоронцям, що від отриманих травм постраждалий помер у медичному закладі. Ним виявився 30-річний уродженець Вінницької області, який півроку тому приїхав до столиці.

Цього ж дня відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

rozkrite vbivstvo1

rozkrite vbivstvo2

Після комплексу оперативних заходів поліцейські встановили, що саме чоловік, котрий представився випадковим перехожим, і є людиною, яка обґрунтовано підозрюється в скоєнні цього злочину. Це - 38-річний киянин, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців.

Як пізніше з`ясували оперативники, між зловмисником та потерпілим виник конфлікт через дівчину. Чоловіки сварилися, а потім один із них схопив палицю і вдарив нею свого опонента.

У відповідь інший дістав ніж і наніс кривднику кілька ударів, які виявилися фатальними.

Наступної доби зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці у рамках відкритого кримінального провадження проводять необхідні слідчі дії та встановлюють обставини вказаного правопорушення. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.