​У Києві в маршрутці затримали кишенькового злодія

Чоловік викрав у дівчини мобільний телефон, але зловмисника одразу затримали працівники карного розшуку.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, близько 19:00 години на столичній вулиці Щусева у маршрутному транспорті зловмисник скористався необачністю молодої жінки. Вона втискувалася у салон, ледве тримаючись за поручні, і не помітила, як із кишені її куртки чоловік забрав мобільний телефон, який вона щойно туди поклала.

Зловмисник відразу спробував вийти з маршрутки, але працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку не дали йому зникнути з викраденим. 40-річного жителя Закарпатської області затримали і доставили до Шевченківського управління поліції, мобільний – вилучили і повернули 20-річній потерпілій.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці швидко встановили, що чоловік притягувався до відповідальності за майнові злочини. Останній раз потрапляв до поліції кілька місяців тому і знаходився під слідством. Тоді суд обрав йому міру запобіжного заходу – відпустити під особисте зобов’язання.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання - арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.