​Поліція Києва встановила чоловіка, який тяжко поранив молодика у більярдному клубі

Киянин не витримав образ і під час сварки вдарив опонента києм у голову. Потерпілого госпіталізували, а зловмисник втік.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, о 21:50 до чергової частини столичної поліції надійшли повідомлення про конфлікт у більярдному клубі, а згодом від чоловіка про те, що у кафе його товариша вдарили у голову.

За викликом терміново виїхали патрульні поліції та слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції. Правоохоронці встановили, що у клубі відпочивала компанія, а також були присутні постійні гравці. Один із постійних клієнтів зробив зауваження новим відвідувачам щодо шуму та некоректної поведінки. Відразу виник конфлікт між ним та 31-річним киянином. Під час сварки чоловік вдарив нового відвідувача києм, який тримав у руці. А щойно зрозумів тяжкі наслідки свого вчинку – втік із місця події.

Згодом лікарі проінформували поліцію, що до медичного закладу доставили 31-річного киянина із травмою голови та алкогольним сп’янінням. Поранений розповів, що його вдарив невідомий у розважальному закладі.

Відомості зареєстрували. Кримінальне провадження розпочали за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, опитала свідків, вилучила відео із камер спостереження. Назвати повні дані чоловіка, що втік, ніхто не зміг, а тому поліція розпочала оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи та місцезнаходження зловмисника.

Т.в.о. начальника Деснянського управління поліції Олександр Плєшков розповів: «За два тижні оперативники встановили його та затримали за місцем проживання. 32-річний чоловік не пручався, відразу зізнався у скоєному і висловив щире каяття. Правоохоронці провели слідчі дії, оголосили киянину підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження потерпілому».

Судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Фото з мережі Інтернет



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.