​У київській підземці затримали «мандрівників», які незаконно проникли у тунель метрополітену

Про подорож тунелем метро чоловіки домовилися через мережу Інтернет, проте їх оперативно зупинили правоохоронці та працівники воєнізованої охорони метрополітену. На молодиків склали адміністративні матеріали, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Інцидент стався ввечері на станції метро «Вокзальна». Від чергової по станції надійшло повідомлення, що сторонні особи спустилися на колію і зайшли в тунель. На цю інформацію оперативно відреагував працівник поліції та співробітники воєнізованої охорони, які наздогнали та затримали чоловіків.

Як розповів начальник відділу превенції управління поліції в метрополітені Олександр Киричук, дії правопорушників є небезпечними та можуть привести не тільки до збою у роботі метро, а ще й до травмування або й загибелі людей.

З’ясувалося, що правопорушники намагалися незаконно проникнути до тунелю для здійснення фото та відеозйомки. За протиправні дії правоохоронці затримали хлопців та доставили до управління поліції в метрополітені для встановлення осіб. Ними виявилися двоє киян, 1999 та 1997 років народження, та двоє громадян іншої держави, 1984 та 1992 років народження.

«На затриманих склали адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахування двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб», - повідомив Олександр Киричук.

Фото kievinform.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.