​За фактом хуліганства у гаражному кооперативі столична поліція відкрила кримінальне провадження

Причиною конфлікту із застосуванням зброї став припаркований мотоцикл, який заважав проїхати водієві. Аби змусити прибрати транспортний засіб з дороги, зловмисник вистрілив у власника з травматичного пістолета, після чого втік з місця злочину. Розпочато кримінальне провадження, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


До Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з гаражів на вулиці Березняківській стрілянина та поранено чоловіка. За вказаною адресою негайно виїхали екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група та лікарі.

Як розповів начальник відділу Дніпровського управління поліції Володимир Кононенко, правоохоронці встановили, що між двома чоловіками стався конфлікт через те, що мотоцикл одного з них нібито перегородив дорогу, чим заважав рухатися іншому:

«У результаті автовласник дістав травматичну зброю і кілька разів вистрілив у опонента, а сам з місця злочину поїхав. Потерпілого – 29-річного місцевого мешканця у задовільному стані доставили до лікарні. Наразі його життю та здоров'ю нічого не загрожує».

Працівники поліції провели невідкладні розшукові заходи, у ході яких встановили особу підозрюваного. Це – уродженець Черкаської області, 1974 року народження, раніше не судимий. При собі чоловік мав зареєстрований пістолет для відстрілу гумовими кулями, калібр якого співпадає з вилученими з місця події гільзами. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а експерти вилучили зброю та направили на проведення експертного дослідження.

Слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до семи років тюремного ув'язнення.

Затриманому оголошено про підозру та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

  +0 #1 Гость 5 апр. 2020 г., 14:50:31
Аргумент - калибр совпадает. Видно очень редкостный калибр. Сколько их в Украине? Но даже при совпадении это еще не доказательство. (Отнюдь, я вовсе не защищаю ни стрелявшего , ни его "жертву" - парковаться тоже надо так, что б не мешать другим, и тем более не хамить в ответ на замечание. Но это уже не редкость.)

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.