​На Оболоні оперативники затримали зловмисника, який поцупив у підлітків мобільні телефони

Чоловік скористався тим, що діти захопились грою у м’яч, та витягнув з їх речей телефони. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.


На спецлінію 102 звернулись місцеві мешканці та повідомили, що на вулиці Озерна на спортивному майданчику невідомий забрав телефони у сина та його товариша. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Підлітки розповіли правоохоронцям, що грали на майданчику у баскетбол та залишили речі поряд. До майданчика підійшов незнайомець та присів нібито споглядати за грою дітей, а після витягнув з курток їх ґаджети. Діти побачили дії зловмисника та намагались його зупинити, але незнайомець утік.

Співробітники карного розшуку перевірили прилеглу територію та переглянули записи з камер відеоспостереження. Крім того, правоохоронці змогли відстежити геодані одного із пристроїв та у подальшому встановили місцеперебування правопорушника. Ним виявився 43-річний неодноразово судимий за крадіжки та наркозлочини місцевий мешканець.

Слідчий за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури м. Києва повідомив фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.