​Столичні правоохоронці розшукали двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у розбійному нападі на пункт обміну валют

Під погрозою ножа зловмисники змусили працівницю віддати ключі від приміщення. Проте далі жінка вчинила опір, тож нападники не встигли заволодіти майном і втекли. Однак дії спільників зафіксували камери відео нагляду, за допомогою яких поліцейські встановили їх особи та місце знаходження. За скоєне зловмисникам загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


На початку жовтня поточного року до столичної поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на пункт обміну валют на проспекті Відрадному. На адресу виїхали працівники поліції, оглянули приміщення, поспілкувалися з касиром пункту та розпочали пошуки зловмисників у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище.

Як повідомив начальник Солом’янського управління поліції Іван Жук, у ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці опитали ймовірних свідків й очевидців, переглянули записи відеокамер спостереження всередині пункту обміну й ті, що входять до системи «Безпечне місто», та з’ясували особи нападників:

«Ми встановили, що спільники пересувалися іномаркою «Тойота», за кермом якої перебував мешканець Київщини, 1984 року народження. Чоловік припаркував автівку у дворах і пішов на зустріч спільнику – місцевому мешканцю, 1995 року народження, який вже його чекав неподалік від обмінника. Помітивши касира, яка у цей момент заходила у будівлю, вони забігли за нею та почали вимагати гроші. Відібравши ключі від дверей до службового приміщення, зловмисники спробували ними скористатися, однак жінка вчинила опір. Тож правопорушники втекли, проте перед цим встигли ножем поранити руку працівниці».

За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури фігурантам повідомлено про підозру. Судом обрано запобіжний захід 37-річному порушнику - тримання під вартою без права внесення застави, а його спільнику цілодобовий домашній арешт. За скоєне їм загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.