​У Києві затримали групу збувачів психотропів та наркотиків

Фігуранти реалізовували «товар» через закладки та з рук в руки. Порушники використовували платіжну систему електронних гаманців, рахунки яких поповнювали клієнти, а грошові кошти у подальшому виводили на банківські картки та переводили у готівку. Наркоділкам загрожує до десяти років позбавлення волі, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Співробітники Шевченківського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури затримали групу молодиків, які збували наркотичні засоби та психотропні речовин у м. Києві та Київській області.

Як розповів начальнику відділу поліції №2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, п’ятеро осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України:

«За результатами обшуків за місцями мешкання фігурантів ми виявили та вилучили близько 70 грамів амфетаміну, 50 грамів канабісу, 41 таблетку МДМА, рослини конопель, рослини плодових тіл грибів, гроші у сумі 400 000 гривень, мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, приладдя для подрібнення, зважування та засоби для фасування наркотиків. Крім того, вилучили засоби та приладдя для вирощування рослин, добрива, спори грибів, засоби для куріння та зважування наркотиків. Фігуранти використовували платіжну систему електронних гаманців, рахунки яких поповнювали клієнти, а грошові кошти у подальшому виводили на банківські картки, переводили у готівку та розподіляли між собою».

Вилучені заборонені речовини правоохоронці направили на проведення експертиз. Затримані – 24-річний мешканець Київської області та четверо киянин віком від 23 до 25 років.

«Слідим відділом Шевченківського управління поліції проводиться розслідування за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури слідчі оголосили фігурантам про підозру, їм загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування», - додав Олександр Дибов.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.