​Поліцейські затримали чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень товаришу

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставили чоловік з тілесними ушкодженнями. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції, повідомляє прес служба Нацполіції Києва.

Під час відпрацювання інформації правоохоронці встановили особу, яка причетна до нанесення тілесних ушкоджень – ним виявився раніше не судимий уродженець Херсонської області, 1999 року народження. Слідчі затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як виявилось, чоловік разом із знайомим та його дівчиною розпивав спиртні напої. У подальшому між двома товаришами виникла бійка через те, що потерпілий нібито образив дівчину приятеля. Фігурант з кулаками накинувся на товариша, а потім ще декілька разів вдарив його дерев’яною палицею.

Слідчі Оболонського управління поліції за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років за ґратами.

Фото kyiv.npu.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.