​Поліція Києва затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві 51-річної киянки, який задушив жінку заради коштовностей та автомобіля

Повідомлення про вбивство жінки до поліції надійшло від родичів загиблої. Останні забили на сполох, коли 51-річна місцева мешканка перестала виходити на зв'язок, тож коли вони приїхали до неї до дому – виявили у квартирі тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті. Надалі правоохоронці встановили, що смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії, а з дому зникли її коштовності та автомобіль Toyota Land Cruiser, повідомляє прес служба Нацполіції Києва.

За результатами проведених заходів оперативники та аналітики кримінального аналізу столичного главку та Деснянського управління полії за допомоги працівників поліції Чернігівщини за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 27-річного чоловіка у Чернігові, де той переховувався у підвалі однієї з багатоповерхівок.

Як виявилось, нападник познайомився із потерпілою та мав з нею нетривалі стосунки. У день вбивства жінка запросила чоловіка до себе до дому, де він напав на неї та задушив мотузкою, а після скоєного - забрав з дому всю готівку, коштовності та поїхав до Чернігова на автомобілі загиблої. Там фігурант змінив номерні знаки на авто та перефарбував його в інший колір.

Слідчі вилучили речові докази та затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури затриманому повідомлено про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 – умисне вбивство з корисливих мотивів та ч. 3 ст. 289 – незаконне заволодіння транспортним засобом. За клопотанням слідчих суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Фото kyiv.npu.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у своєму новому воєнному зведенні на 4 жовтня обговорив такі теми:

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.