Юлію Тимошенко відвідав посол США в Україні

tefftЮлії Тимошенко передали слова підтримки від Держсекретаря США Гілларі Клінтон. Про це сьогодні сказав Посол США в Україні Джон Теффт після того, як він та Другий заступник помічника Держсекретаря США Томас Меліа відвідали колишнього прем‘єр-міністра України Юлію Тимошенко у лікарні Харкова.

«Нам вдалося зустрітися з Юлією Тимошенко, і ми передали їй найкращі вітання від Держсекретаря Гілларі Клінтон», - сказав Джон Теффт. Він також наголосив, що «позиція США з самого початку полягала в тому, що вибіркове переслідування Тимошенко та членів її партії є неприпустимим», та додав, що США «неодноразово закликали звільнити Юлію Тимошенко».

У свою чергу Томас Мелія підкреслив:«Ми будемо повторювати цю позицію членам уряду України в найближчі декілька днів».

Як відомо, 1 травня, після оприлюднення інформації про побиття Юлії Тимошенко під час примусової госпіталізації, Державний секретар США Гілларі Клінтон оголосила декілька вимог до влади України. Зокрема, Гілларі Клінтон вимагала негайно забезпечити лікування українського екс-прем'єр-міністра у відповідній установі та дозволити Надзвичайному та Повноважному послу США в Україні Джону Теффту відвідати її у в’язниці.

Держсекретар США в черговий раз закликала владу України звільнити з-за грат Юлію Тимошенко та інших членів її колишнього уряду та відновити у повному обсязі їх громадянські та політичні права.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.