Канада закликає українську владу звільнити лідерів опозиції Юлію Тимошенко та Юрія Луценка

flag kanada

 
Про це заявив Міністр закордонних справ Канади Джон Берд. «Ми вітаємо умовне звільнення колишнього тимчасово виконуючого обв’язки міністра оборони України Валерія Іващенка, однак Канада закликає українську владу звільнити Ю.Луценка та Ю.Тимошенко», - наголосив Джон Бейрд.


«Засудження колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка 17 серпня 2012 року є останнім прикладом у переслідуванні представників української опозиції, яке без сумнівів є політично упередженим. Це викликає серйозне занепокоєння щодо верховенства права та демократії в Україні. Така тенденція ставить під сумнів бажання України провести дійсно чесні та вільні вибори. Наш уряд зобов’язався надати безпрецедентну підтримку для забезпечення проведення вільних та чесних виборів, які повністю представлять демократичну волю виборців України», - наголосив Міністр закордонних справ Канади.

За його словами, «Канада підтримує народ України на шляху розбудови нації, яка базується на цінностях свободи, демократії, прав людини та верховенства права».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.