Олександр Тимошенко: світ не може більш зволікати з оцінкою фальшивих виборів в Україні

zvernennya o timoshenko

 
Звернення Олександра Тимошенка до громадськості світу з приводу голодування дружини Юлії Тимошенко 


Минуло одинадцять днів, як моя дружина Юлія Тимошенко оголосила голодування проти тотальних фальсифікацій виборчого процесу в Україні. Це голодування в ім’я України, ультиматум теперішній владі, що жити і управляти так більше не можна. Це ультиматум Жінки, Матері, Дружини цинічним функціонерам від влади, які прагнуть її фізичного знищення. Суть самопожертви Юлії Тимошенко - це виклик владі, звернення до всього людства з приводу встановлення диктатури в Україні. 

У демократичних країнах це вже мало стати дієвим сигналом до прийняття заходів для усунення системних недоліків, допущених в ході виборів. Але тільки не в Україні, де у народу фактично вкрали можливість вільного волевиявлення. Голодування – це єдине, що могла дозволити собі лідер опозиції Юлія Тимошенко. Навіть ціною свого здоров’я та життя вона прагне утвердити право людей на вільне волевиявлення та привернути увагу світу до внутрішніх проблем України і до того стану, в який завів державу сьогоднішній злочинний режим Януковича. 

Ці вибори не можна вважати чесними і демократичними. Ми просимо світ визначитись з цього приводу. Своїм зволіканням ви даєте ще якусь надію на існування цій зажерливій владі. Вибори не можна визнавати – тому що це суцільна фальсифікація, підкуп і залякування. У них не брали участь лідери опозиції - Юлія Тимошенко і Юрій Луценко. Вони за гратами. Потрібно чесно і мужньо сказати, що ця виборча кампанія сфальсифікована! І не треба вводити себе й інші держави в оману, що це не так. Суди, Центральна виборча комісія, територіальні виборчі комісії, центральні ЗМІ, які управляються правлячим режимом, силові відомства і структури, які, не приховуючи, розправляються з непокірними громадянами і політиками - це маркер цих виборів. 

Ми просимо світ не підтримувати диктатора Януковича, не робити вигляд, що він проводить реформи, а допомогти нам відкрити публічні міжнародні антикорупційні транснаціональні розслідування відвертої тіньової фінансової діяльності сім'ї Януковича і його оточення, зупинити його всім разом і повернути Україну в Європейську сім'ю і до європейських цінностей. 

Незаконно засуджена Юлія Тимошенко голодує вже одинадцять днів. Стан її здоров’я значно погіршився. Абсолютно нелюдською є застосована владою практика фізичного знущання над Юлією Тимошенко. Це типові замашки часів гітлерівського режиму в самій гіпертрофованій формі – знущання над жінкою. 

Все це відбувається на тлі повного ігнорування владою позиції європейських інституцій. Крім того, свідомо не виконуються положення резолюцій Європейського парламенту від 9 червня, 27 жовтня та 1 грудня 2011 року та Парламентської асамблеї Ради Європи від 26 січня 2012 року. 

Останні події в Україні яскраво підтверджують факт, що період демократичного розвитку держави, розпочатий після перемоги Помаранчевої революції, завершено. В даний час тривають політичні репресії з боку теперішньої влади. Кількість політичних в’язнів в Україні зростає з кожним днем. Скоро до них приєднаються ті, хто виступає проти фальсифікацій виборів. Але не видно справ проти фальсифікаторів, бо головний фальсифікатор - в Межигір’ї. 

Я звертаюся до Дружини і Матері, лідера опозиції – мужнього борця, патріота України Юлії Тимошенко з проханням припинити голодування. 

Твоє життя належить вже не тобі, твоє життя належить Україні, належить тим 11 мільйонам українців, які на президентських виборах бачили тебе Президентом України і бачать на чолі нашої країни в недалекому майбутньому. 

Ти своїм вчинком ще раз підтвердила, що навіть в катівнях теперішньої влади можна боротися за свободу і бути сильнішою режиму, який тебе боїться. Але голодування і можливі наслідки будуть тільки їм на радість. Не допусти цього! Життя Людині дає Господь Бог! 

Звертаюся до міжнародних організацій українців в світі, Європейського парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, національних парламентів країн ЄС з проханням допомогти Україні в боротьбі за демократію і європейський вибір, додержання прав людини, проведення нових чесних і демократичних виборів за участі Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. 

Олександр Тимошенко, 
Прага, Чехія 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.