​Міністр оборони США в команді Трампа підробляє на чекістському каналі Russia Today

Блогер verola звернула увагу, що радник Дональда Трампа і його ймовірний міністр оборони США генерал Майкл Флінн сидів за столом поруч з путіним на святковій сходці з нагоди річниці чекістського проекту Russia Today. Про це повідомляє Кавказ-Центр.

Блогер verola опублікувала в своєму Livejournal фото від 10 грудня 2015 року в москві, на якому за одним столом сиділи путін, екс-глава його адміністрації Сергій Іванов, прессек Пєсков, головний редактор RT/Russia Today Маргарита Симоньян в компанії з радником кандидата в президенти США Дональда Трампа генералом Майклом Флінном і кандидатом від партії зелених в президенти США - Джилл Стейн.


При цьому наголошується, що путін сидів поруч з Флінном.

«Нещодавно запитала одного-американця: «Скажи: а ти знаєш, де підробляє у вільний час генерал Майкл Флінн (Gen. Michael Flynn) - головний радник Трампа з військових питань, провідний кандидат в міністри оборони в майбутній адміністрації президента Трампа? Генерал Флінн - постійний співробітник корпорації Russia Today, їздив в Москву на святкування річниці RT», - пише блогер.

Вона підкреслила, що Флінн сидів з правого боку від путіна, а олігарху і президенту фонду «Сколково» Віктору Вексельбергу місця за столом з путіним не дісталося, і він сидів за сусіднім столом.

«Тепер зрозуміло, чому під час других президентських дебатів Трамп мовив практично слово в слово, як Russia Today.

Навіть дивно для людини, яка, загалом, не знає зовсім нічого ні про що, але ось позиція путіна щодо Сирії вколочена в нього міцно. Настільки міцно, що її він може повторити, не збиваючись. По Сирії - позиція путіна слово в слово. А російських хакерів - немає і ніколи не було», - підкреслила verola.

Вона також зазначила, що Стейн, яка сиділа за столом з путіним, на виборах «бореться з Хілларі Клінтон на смерть» і може відібрати у Клінтон не менше 2% голосів.

Фото verola.livejournal.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.