​У США каратимуть за іноземне втручання у вибори - законопроект

Сенатори Крис Ван Голлен (демократ від штату Меріленд) і Марко Рубіо (республіканець від штату Флорида) представили законопроект, що містить вимогу про заходи по відношенню до держав, які намагаються вплинути на хід виборів у США. У законопроекті також міститься вимога ввести додаткові санкції проти росії, якщо вона знову зробить спробу втручання в електоральний процес в Сполучених Штатах, повідомляє «Голос Америки».


Законопроект розцінюється як послання, адресоване будь-яким закордонним силам, які прагнуть підірвати нормальний перебіг виборчого процесу, включаючи атаки на кандидатів, передвиборчі штаби і виборчі структури.

«Захист чесності наших виборів - питання, що не залежить від партійної приналежності, - заявив сенатор Ван Голлен, - а оскільки до проміжних виборів (у листопаді – ГА) залишилося менше року, ми не можемо марнувати час». Він підкреслив, що представлений законопроект є недвозначне послання, спрямоване росії і будь-якому іншому іноземному гравцю: якщо ви почнете атаку проти нас, то наслідки будуть суворими».

«Ми не можемо бути країною, де іноземна розвідка робить спроби вплинути на наш політичний процес без наслідків (для себе). Цей законопроект допоможе забезпечити чесність нашого електорального процесу за допомогою використання ключових національних інструментів (щодо підтримки) безпеки, покликаних продемонструвати закордонним державам неприпустимість втручання в наші вибори», - підкреслив сенатор Марко Рубіо.

Крис Ван Голлен. Фото VOA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.