​Пентагон може надати додаткову допомогу Україні обсягом 125 мільйонів доларів

Пентагон передав на розгляд американських конгресменів пакет оборонної допомоги Україні обсягом 125 мільйонів доларів. Допомога включатиме патрульні кораблі новітнього покоління Mark VI. Про це повідомляє CNN з посиланням на джерела в Конгресі США, передає «Голос Америки».


За інформацією CNN, пропонується надати Україні артилерію та радари Mark VI, важливі для захисту на Чорному та Азовському морях. Сучасні патрульні кораблі класу Mark VІ можуть виконувати завдання з пошуку та захоплення, перехоплення на морі, їх основною місією є постійне патрулювання прибережної акваторії поза захищеними портами та бухтами з метою захисту дружніх сил та інфраструктури, пише видання Upnews.

Голови відповідних комітетів Конгресу матимуть нагоду розглянути пропозицію до того, як її буде представлено перед всіма конгресменами, пише CNN. Це перша частина пакету допомоги Україні, затвердженої Конгресом на суму 250 мільйонів доларів.

«За правилами, Міністерство оборони не коментує і не підтверджує пакети допомоги, які перебувають у процесі розгляду, або схвалення Конгресом», - заявила речниця Пентагону Карла Глісон в коментарі CNN.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.