​Виробництво автомобілів «Тесла» Ілон Маск може перенести з Каліфорнії до Невади та Техасу - через карантинні заборони

Бізнесмен Ілон Маск розкритикував штат Каліфорнія за те, що місцева влада не дозволяє його компанії «Тесла» відновити виробництво під час пандемії коронавірусу. Маск погрожує перевезти виробництво автомобілів «Тесла» та всі майбутні проекти компанії в Неваду та Техас, а нинішній завод у Каліфорнії закрити, повідомляє «Голос Америки».


Генеральний директор «Тесли» також заявив про намір позиватись проти графства Аламеда в Каліфорнії через те, що працівники місцевого департаменту охорони здоров’я не вважають доцільним для автовиробника відновити роботу зараз.

Раніше Маск називав указ про закриття економіки урядом «фашистським». За його словами, рішення «Тесли» - чи залишати виробництво у м.Фремонт, залежатиме від того, як до них тут ставитимуться.

48-річний Маск - один з найгучніших прихильників відновлення роботи бізнесу під час пандемії. Чимало інших бізнесменів у технологічній галузі критикують його позицію, тоді як консервативні кола запекло підтримують його.

На заводах «Тесла» у Каліфорнії працює близько 20 тисяч працівників. Виробництво у Фремонті - єдине у світі, де виробляються моделі «Тесли» S, X and Y. Компанія інвестувала мільярди доларів у це виробництво.

У Техасі розміщена компанія Ілона Маска Space Exploration Technologies Corp., де виготовляють ракети та космічне обладнання.

Ілон Маск. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.