​Адміністрація Байдена планує поновити обмеження на в‘їзд до США для 26 європейських країн

Президент США Джо Байден планує цього тижня поновити обмеження на в‘їзд до США для іноземців, які протягом останніх 14 днів були в Бразилії, Великій Британії, Ірландії та 26 країнах європейської Шенгенської зони. Про такі плани повідомляють ЗМІ, посилаючись на інформацію від посадовців Білого дому, передає «Голос Америки».


Подібні обмеження існували і за президентства Дональда Трампа, однак в останні дні на посаді Трамп підписав указ про скасування цих заходів, починаючи з 26 січня.

Перед тим, як заступити на посаду речниці Білого дому, Джен Псакі заявила у Twitter, що через складну ситуацію з поширенням пандемії зняття обмежень на подорожі зараз є не на часі.

«За порадою нашої медичної команди, адміністрація не має наміру скасовувати ці обмеження з 26 січня, насправді, ми плануємо посилити заходи в сфері громадського здоров‘я у сфері міжнародних подорожей для того, щоб і надалі стримувати поширення COVID-19», - писала Псакі 18 січня.

Байден також планує ввести заборону на подорожі до США для тих іноземців, які нещодавно були у Південній Африці, через поширення там нового штаму коронавірусу.

Серед рішень нової адміністрації зі стримування поширення коронавірусу через міжнародні подорожі - вимога мати негативний тест на коронавірус при посадці на літак до США, плани запровадити вимогу самоізоляції після прибуття до країни, а також посилення режиму носіння масок під час подорожей.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.