​Трамп вимагає від Республіканської партії припинити використовувати його ім‘я у кампаніях зі збору коштів

Юристи екс-президента США Дональда Трампа звернулись до Національного комітету Республіканської партії, Національного республіканського сенатського комітету та Національного республіканського конгресового комітету з вимогою негайно припинити використовувати його ім‘я та образ у своїх кампаніях із збору коштів. Оглядачі відзначають, що такі дії можуть бути частиною боротьби Трампа за вплив на партію після того, як деякі законодавці у Палаті представників та Сенаті США підтримали оголошення йому імпічменту та засудження за звинуваченням, висунутим у рамках процедури імпічменту, повідомляє «Голос Америки».


При цьому, як повідомляють ЗМІ, у Трампа також закликали прихильників Республіканської партії робити пожертви до політичної організації самого екс-президента, а не до організацій, пов’язаних із Республіканською партією.

«Не жертвуйте більше RINOS (Republicans in name only означає «республіканці лише за назвою» - прим. ГА). Вони лише шкодять Республіканській партії та нашим виборцям - вони ніколи не приведуть нас до величі. Надсилайте ваші пожертви комітету політичної дії Save America на сайті DonaldJTrump.com. Ми все повернемо більш сильним, ніж будь-коли!» - йдеться у зверненні.

У Республіканській партії відкинули заклик юристів Трампа. Як відзначає видання The Hill, головний юрист Національного комітету Республіканської партії заявив, що партія «має повне право посилатись на публічних осіб, роблячи політичні заяви, захищені Першою поправкою до Конституції США, і буде і надалі робити це, переслідуючи спільні цілі». У Республіканській партії також заявили, що Трамп буцімто підтвердив протягом минулих вихідних, що там можуть використовувати його ім'я для фандрейзингу.

Як відзначають оглядачі, задля збільшення свого впливу на Республіканську партію Трамп може виступити на підтримку кандидатів, які протистоятимуть на майбутніх виборах політикам, яких підтримують лідери Республіканської партії.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.