​Військовий крейсер США затримав судно з незаконним вантажем російської та китайської зброї

Військовий крейсер USS Monterey (CG 61) захопив незаконний вантаж зброї, яка була на борту судна без розпізнавальних знаків, у міжнародних водах Аравійського моря 6-7 травня 2021 року. Про це повідомляє Центральне командування 5-го флоту США, передає «Голос Америки».


USS Monterey виявив незаконний вантаж під час рутинної перевірки прапору судна, яка передбачається міжнародним звичаєвим правом.

Вантаж зброї включав десятки сучасних російських протитанкових керованих ракет, тисячі китайських штурмових гвинтівок типу 56, сотні кулеметів PKM, снайперські гвинтівки та ракетні гранати. Інші компоненти зброї включали передові оптичні визначні вироби.

Джерело та призначення вантажу на даний час встановлюються. Вантаж знаходиться в США. Операція тривала два дні.

ВМС США проводить рутинні патрулі в регіоні, щоб забезпечити вільний потік торгівлі законними товарами, зупинити перевезення незаконних вантажів, які часто фінансують тероризм та незаконну діяльність.

Фото NPA



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.