​На зустрічі у Рамштайні Зеленський представить західним лідерам свій «план перемоги»

Президент України Володимир Зеленський представить лідерам західних країн-союзниць України свій «план перемоги» під час зустрічі у форматі «Рамштайну». Засідання контактної групи з оборонної підтримки України відбудеться 12 жовтня на німецькій базі «Рамштайн». Це вже 25 зустріч у такому форматі, але перша на рівні лідерів держав та урядів, повідомляє Голос Америки.


«Представимо План перемоги, чіткі, конкретні кроки для справедливого закінчення війни. Рішучість партнерів і посилення України – те, що здатне зупинити російську агресію», – йдеться у повідомленні Зеленського.

Нагадаємо, у Німеччині відбудеться запланована зустріч Зеленського із президентом США Джо Байденом. Як повідомила адміністрація американського президента, Зеленський і Байден «розглянуть прогрес цих консультацій і координуватимуть з міжнародними партнерами додаткову допомогу для України». «Президент Байден налаштований надати Україні підтримку, необхідну для перемоги», - додано в повідомленні.

Раніше американські та німецькі урядові джерела оголосили про поїздку президента США Джо Байдена до Німеччини 10-12 жовтня, що, ймовірно, буде його останнім візитом до Європи перед американськими президентськими виборами у листопаді.

Радник з питань комунікацій у сфері нацбезпеки адміністрації Байдена Джон Кірбі напередодні на брифінгу також сказав, що під час зустрічі у Білому домі в четвер Зеленський «мав можливість представити широкі контури свого плану перемоги президенту Байдену та нашій команді національної безпеки».

За словами Кірбі, Байден доручив своїй команді попрацювати з командою Зеленського протягом наступних кількох тижнів, «щоб трохи більше заглибитись у це питання». Тож президенти зустрінуться у Німеччині, «щоб якось уточнити це й подивитися, що разом ми можемо зробити, щоб допомогти президенту Зеленському справді досягти цього справедливого й міцного миру, якого він намагається досягти».

Після своїх зустрічей із Байденом і віцепрезиденткою й кандидаткою у президенти від демократів Камалою Гарріс, нині Зеленський зустрівся із експрезидентом і кандидатом у президенти від республіканців Дональдом Трампом у Нью-Йорку.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 5 жовтня розповів про наступні воєнні ситуації:

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.