Мова та мислення української нації: двомовність в Україні

Януковсько-азаровська вакханалія знову ґвалтує українську націю: невігласи, що не знають жодної з мов, знову хочуть насильно провести русифікацію українського населення. Щоправда, ще до цих «дапашливы» російські комуністи русифікували більшість українських областей,змушуючи людей думати, що якщо вони спілкуються українською мовою, то вони селюки – невиховані невігласи, які не можуть бути нормальними людьми. І велика кількість громадян «купились» на ці теревені і таки перейшла на спілкування російською, вважаючи цю мову за більш розвинену та інтелігентну.
 
 
І за вісімнадцять років незалежності України українська влада майже нічого не змінила, адже українізації суспільства так і не сталося, проте наразі януковсько-азаровські невігласи, які і російської мови не знають, і без помилок навіть не напишуть своєї посади, наразі, заради того, щоб зовсім здати Україну Росії, знову починають розбурхувати суспільство, роблячи спробу ввести в Україні двомовність.
 
Але мова і мислення на цій мові – це єдине, що дозволяє зберегти і націю, і мову заради майбутніх поколінь, а самій нації не зникнути з землі, як вимираючому виду. Але тим кримінальним суб’єктам, які наразі дорвалися до влади і які не знають жодної з мов, начхати на те, чи буде існувати українська нація. Вони, бажаючи лягти під Кремль, аби отримати собі усі дивіденди, і аби російське ФСБ саме не здало їх Інтерполу, готові знищити український народ через нищення мови як такої.
 
Та й чому дивуватись, коли кремлівський підлабузник «дапашливы», який, окрім геології, взагалі ні на чому не розуміється (все ж в радянських вузах навіть таким вбивали в голову знання), спочатку уявив себе великим генієм у збиранні податків (і, як акцентувала «Українська правда», обкрадаючи українців, зробив собі статок), а наразі - знищувачем українського світогляду. І не даремно він, як посадова особа, спеціально ґвалтує українську мову, спеціально перекручуючи слова і паплюжачи вимову, позаяк ненавидить українську мову та культуру, ненавидить Україну, і все, чого бажає – знищити цю країни зсередини, здавши її Кремлю.
 
А Янукович, який взагалі освіченістю не переобтяжений, який не уміє ані грамотно писати, ані висловлюватись (якщо хитромудра Г не напише і не вичитає його тексти), взагалі не може перейматись усвідомленням того, якою мовою хочуть спілкуватись люди, позаяк, окрім фені, біль-менш знає суржик, хоча і пнеться спілкуватись російською.
 
Але ті, хто представляє його команду, такі як Вадим Колесниченко, чудово знають, яке завдання їм дав Кремль – продовжувати насильницьку русифікацію України, і наразі починають знову розколювати суспільство, нав’язуючи українському населенню двомовність. Але українці хочуть спілкуватись тією мовою, якою їм зручно. І більшість населення вважають, що єдиною державною мовою повинна бути українська, навіть незважаючи на те, що у повсякденному житті вони використовують російську мову. Але знову ж, використовують лише тому, що в дитинстві їм у дитячому садочку, школі, інституті та університеті нав’язували російську мову – насильно. І люди звикли спілкуватись цією мовою. Але як українці, вони не бажають такої долі своїм дітям та онукам. Більше того: більшість українців питання мови наразі не турбує. Людей хвилює економічне питання, інфляція, підняття тарифів та здача української незалежності. Але зовсім не питання мови.
 
Та команда «дапашливы» поставила собі за мету знищити Україну, її мову та культуру, а тому наразі і ґвалтують українців законами, які принижують їхню гідність, позбавляють прав волевиявлення, а також обирати і бути обраними, а за одно роблять злиднями, відбираючи спочатку бізнес, а потому і житло. Таким, як «дапашливы» та Вадим Колесниченко, дуже хочеться бачити людей зламаними, позбавленими житла і стоячими з протягнутою рукою за безкоштовним супом.
 
Але українці - нація з характером, а тому і таких, як вищезгадані особи, все одно пошле туди, куди вони посилають народ, і змусить їх самих лишитись без житла і грошей, і все життя сьорбати юшку, що подають у буцегарні.
 
Роксолана МАЙ
 


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.