Провладні телеканали маніпулюють інформаційною брехнею

svoboda slova

 
Режим Януковича продовжує практику свідомого маніпулювання громадською думкою з телеекранів. Про це йдеться у заяві Об’єднаної опозиції «Батьківщина», повідомляє byut.com.ua.


«У понеділок, 24 вересня, в ефірі ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV представники влади знову вдалися до очевидних маніпуляцій та перекручування фактів», - заявляють в опозиції.

"Так, депутат від Партії регіонів Леонід Кожара заявив, що Юлія Тимошенко у своєму нещодавньому зверненні до європейських лідерів «закликає весь світ не давати перспективу європейської інтеграції для України".

В дійсності, Юлія Тимошенко закликає світову спільноту допомогти повернути Україну до цінностей Об’єднаної Європи та спільними зусиллями зупинити режим Януковича. «Вірю, що це єднання все змінить на краще, це і є наша надія, наш український шанс, шанс на сильну та розширену Європу», - наголосила вона у зверненні», - нагадали в «Батьківщині».

У партії також наводять цитати з попереднього звернення Юлії Тимошенко, яке було опубліковано в листопаді: "Я прошу вас не голосувати проти угоди (про асоціацію) лише тому, що ви думаєте, що це підвищить мої шанси отримати свободу. Я б не хотіла, щоб європейське майбутнє моєї країни постраждало з будь-якої причини і менше за все, щоб це сталося через мою долю", - заявила тоді лідер опозиції.

«На жаль, влада продовжує проголошувати свідому брехню в тих ефірах, де не представлені опоненти. Перекручену інформацію, яка не відповідає дійсності, українці отримали через відсутність представників об‘єднаної опозиції», - йдеться в заяві.

«Беручи до уваги вищевикладене, партія «Батьківщина» заявляє: демократію, як і свободу слова потрібно практикувати, а не імітувати. Український народ має право знати правду, а не слухати з телеекранів спотворену до непізнаваності інформацію», - заявили в опозиції.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.