Деякі штрихи до портрету щодо шизофренічних рішень, прийнятих на з’їзді БПП

v chumak

 
Я це називаю політичною шизофренією, тому що практично на одному аркуші паперу помістилося рішення щодо прохання до ЄНП про можливий вступ, а пунктом нижче – рішення про застосування імперативного мандату. Тобто ми хочемо у Європу, але чихати хотіли на ваші правила.


Чесно кажучи, із неформального спілкування з представниками ЄНП видно, що вони в повному офігіванні.

Є і правові нюанси:

1. Повноваження партії здійснюють на підставі власних статутів, які реєструються МЮ (Міністерством юстиції – ред.). Момент реєстрації і є моментом набуття таких повноважень. Зміни набувають чинності таким же чином.

Першим пунктом рішення пріснопам’ятного з’їзду було саме внесення змін до Статуту БПП «С», з доповненнями повноважень щодо припинення повноваження нардепів на підставі ст.81 КУ (Конституції України - ред). Саме собою, такі зміни не набули чинності на той момент, тому що не пройшли реєстрацію у МЮ.

2. Для прийняття рішення з питань заміщення народних депутатів надається від 1 до 6 днів. ЦВК прийняло рішення в той же день (понеділок ввечері), коли отримало «належно завірені копії» рішень з’їзду. (Покійний Єремєєв до цих пір народний депутат, бо ЦВК не отримало свідоцтво про смерть, Філатов також, бо, напевно, не повідомив, що обраний мером. Це так, для довідки).

3. Такі «копії» не надані Фірсову та Томенку до цих пір, щоб вони не змогли вчасно оскаржити рішення з’їзду до районного суду та до адміністративного суду про заборону ЦВК вчиняти будь-які дії до розгляду справи судом по суті.

4. Все інше ви вчора бачили.

Шулєрство, як воно є.

Віктор Чумак, facebook.com



Коментарі

  +0 #1 Дід 30 мар. 2016 г., 13:43:41
ШулєрА, шулєрА... Едуард Ходос: в Україні - ТРЕТІЙ КАГАНАТ ! Таки - ДА! "Товагищи! Геволюция 1917 года пгодолжается! Тогда взяли власть - сейчас - имущество!"

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.