росія, не бажаючи того, сама визнала неможливість виборів в Донбасі - російський політик

vibori donbas rosia

 
«Офіційна російська влада, сама того не бажаючи, фактично визнала, що вибори на Донбасі проводити неможна». Про це заявила Ольга Курносова, російський політик-емігрант, під час експертного обговорення в рамках програми «російські вівторки», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД.


«Після того, як російська цвк заявила, що на окупованих територіях Донбасу не буде відкривати дільниці для голосування на виборах до державної думи 18 вересня, бо є загроза життю тим, хто прийде на вибори, кремль де факто визнав, що виконати пункт Мінських угод про вибори на Донбасі зараз не є можливим. Тому Україна має апелювати до світового товариства, що вибори, про які говорила російська сторона під час мінських переговорів, сама ж росія визнала такими, що несуть пряму загрозу життю виборців», - наголосила Ольга Курносова.

«Очевидно, що для пришвидшення краху режиму путіна Захід ні в якому разі не повинен визнавати цьогорічні вибори до держдуми. Хоча б з огляду на те, що вони пройдуть в окупованому Криму. Не визнавати вибори лише по мажоритарних округах не вийде – за списки в Криму так само будуть голосувати. І російський цвк, без сумніву, їх врахує. А якщо додати потужний адмінресурс, що діє на користь партії путіна – «єдина росія», то результати виборів спрогнозувати неважко», - в свою чергу заявив директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД, співкоординатор Антипутінського інформаційного фронту Сергій Пархоменко.

«В той же час російська влада розпорядилася відкрити в Україні рекордно низьку кількість дільниць – 4. Це пов’язано з тим, що російська влада усвідомлює, що в Україні, де багато російських емігрантів, «єдина росія» візьме найменше голосів. Задача путіна – щоб адекватних росіян на дільниці прийшло якомога менше. У разі низької явки кремль може апелювати до того, що «опозиція вибори проігнорувала», а отже «їх результат треба визнавати», - додав експерт.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.