​Ракетні стрільби і «світове співтовариство»

А як думає МЗС України, що нам скаже «світове співтовариство», коли ми йому поскаржимось на росію, яка нам погрожує черговим витком збройної агресії через намір провести ракетні стрільби біля Криму?


Ну, ось заявило МЗС України, що скаржитиметься «світовому співтовариству» на росію за ці погрозі, і що далі?

А якщо «світове співтовариство» замість того, щоб почати захищати Україну (для чого у нього вже було чимало змарнованих можливостей), навпаки заявить, що Україні варто виявляти обережність і обачність у відносинах з росією, особливо з огляду на актуальний український досвід вирішення проблем з цією державою? От що тоді? Як і з рішенням РНБОУ від лютого 2014 року ми оприлюднимо інформацію, що «світове співтовариство» нас не підтримало? Чи просто матимемо ще одну підставу мовчки образитися на недостатню підтримку «світового співтовариства?» Чи зрадіємо, що за намір провести навчання нас осмикнула не росія, а «світове співтовариство», і відразу заявимо: ну, раз «світове співтовариство» проти, то ми не стрілятимемо?

Ну, добре, припустимо, що «світове співтовариство» з якогось дива не насварить Україну за провокування росії (ну, раптом, гіпотетично, в «світовому співтоваристві» усі будуть зайняті виборами і Сирією, де росія вже бомбить, і нікому буде зреагувати). І ось - «світове співтовариство» не зреагує або, о, Боже, висловить глибоку стурбованість! От що тоді? Стрілятимемо ракетами, як і планували?

Я розумію, що тренуватися потрібно, що навчання конче необхідні. Але який конкретно вихід бачить українська влада з ситуації з цими навчаннями?

І якщо українська влада ні Крим захищати не захотіла, «щоб росія не напала», ні, тим більше, оголошувати воєнний стан не може, «бо росія нападе», то що ж вона робитиме тоді, коли росія напряму офіційно загрожує, що нападе? Воєнний стан? Мобілізація? Просто відстріляємось - і будь, що буде?

Ось зараз буде дуже показовий момент.

Bohdan Yaremenko, facebook.com

Фото mil.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.