​В АП створений штаб по нейтралізації Маршу Саакашвілі

Про це пише на своїй сторінці Фейсбук Михайло Саакашвілі: «Мої джерела повідомляють, що в АП був створений штаб по нейтралізації Маршу 18-го. У штаб увійшли Березенко і Ковальчук - два головних спеціалісти по брудних методах у Порошенка. Поміж іншого, вони планують паралельні заходи на Хрещатику і намагаються переконати Свободу і Нацкорпус прийняти в них участь, вони також розганяють по соцмережах тезу про те, що мирні марші себе вичерпали та потрібно переходити на більш рішучі дії.


Я розумію тих людей, які щиро так думають, але одночасно я хочу, щоб ми задумалися над тим, чому Порошенко так боїться мирних маршів. Під час минулого мирного маршу навкруги закрили 7 станцій метро, влаштовували паралельні заходи, перекривали Хрещатик, врешті-решт, викинули мене з країни... Якщо мирні марші себе вичерпали, то чому влада так істерично їх боїться? Вони бояться мирних маршів тому, що саме вони викликають розбрат в їх владі та множать їх перед міжнародною спільнотою на нуль, а це те, чого Порошенко боїться найбільше.

Тому, друзі, ті, хто хоче перейти на більш рішучі дії, це ваш вибір, я його розумію і бажаю вам успіху, але водночас не треба заважати нашому методу боротьби, тому що влада проявляє найбільший страх саме перед мирними протестами.

Кожен з нас повинен боротися так, як хоче, може і вміє, головне, щоб у нас був результат. Удачі нам усім», - написав Саакашвілі.

Фото зі сторінки ФБ РУХУ НОВИХ СИЛ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.