​Біля АП пройшла акція «КОЛЯХОРОШИЙПАРЕНЬ. Порошенка - у відставку і за ґрати»

У Києві розпочалась акція протесту «КОЛЯХОРОШИЙПАРЕНЬ. Порошенка - у відставку і за ґрати» біля Адміністрації Президента, де активісти РУХУ НОВИХ СИЛ оголошують про новий етап протесту за імпічмент Порошенка. Про це повідомляє прес-служба партії РУХ НОВИХ СИЛ на своїй сторінці Фейсбук.


Раніше на сторінці Фейсбук партія РНС опублікувала свої вимоги акції протесту: «Міністр януковича - Злочевський - дав $ 10 000 000 хабаря Порошенку у розмірі і 50% прибутку в газовому бізнесі в обмін на спокій від правоохоронців - його знято з розшуку, а кум Порошенка Луценко закрив усі кримінальні справи проти нього. Це сухі факти. Є очевидний склад злочину.

Найбільший цинізм і аморальність у тому, що Порошенко прямим текстом, до речі, російською мовою, каже «Коля - хароший парєнь». Той самий Коля, який незаконно збагатився за часів януковича - ліцензії на розробку газових родовищ фірмам Злочевського погоджувало міністерство, яке він сам же й очолював. Той самий Коля, який втік з України після Євромайдану. То, може, і лєгєтімний Вітя - «хароший парєнь»? Не здивуємось, чесно.

При цьому, спостерігаємо «нечувану свободу слова» - жоден телеканал, крім NewsOne і ще кількох он-лайн ЗМІ, не продемонстрував плівки Порошенка-Онищенка. Але ми не дамо замовчати цю тему. Народ України повинен знати правду про свого президента. Ми його обрали і посадили в президентське крісло - ми його і знімемо звідти!

У будь-якій цивілізованій країні виявлення злочину президента - це вже підстава для імпічменту, арешту, вироку, тюремного строку. Всім відомий останній випадок - це вирок суду - 24 роки тюрми колишньому президенту Південної Кореї Пак Кин Хє.

Ми бачимо, що Порошенко остаточно втратив будь-які гальма і грабує Україну разом з екс-регіоналами, прикриваючись президентським кріслом. Він має українців за ніщо, за дурнів, які вкотре проковтнуть його брехню. І його не зупинить ніщо. Ніхто, крім нас - тих, хто готовий вийти на вулиці, відкрито сказати, що Президент перейшов всі можливі межі, але ми все бачимо і нічого йому не пробачимо! Цей злочин не зійде з рук Порошенку!

Ми маємо вийти і показати, що українці не будуть миритись з тим, що в країні запанувала диктатура олігарха, який ніяк не лусне від награбованого.

Ми маємо вийти, щоб захистити власну гідність. Щоб змусити Порошенка поважати український народ, який вже змучився потопати в корупції очільників держави.

Ми маємо вийти, щоб відстояти честь всієї України. Ми повинні діяти!» - пише прес-служба партії РУХ НОВИХ СИЛ.

Фото ФБ партії РУХ НОВИХ СИЛ



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.