​Стало відомо, хто і навіщо воскресив Медведчука

Учора отримав відповідь на питання, яке турбувало мене кілька років: хто і навіщо воскресив Медведчука.


Якщо ви пам‘ятаєте, перед війною на Медведчука неможливо було дивитися без сліз. Він був збитим льотчиком, маргінальним політиком останнього ешелону, який бігав по східних регіонах зі своїм «Українським вибором», який ніхто не сприймав як щось серйозне. Після Майдану та запровадження США персональних санкцій він узагалі зник, але в 2014-му знову з‘явився у публічному просторі, отримавши статус дуже важливої персони і особистий повітряний коридор Київ-москва.

Це воскресіння пояснювали по-різному, але головна версія - що нібито сама пані Меркель запропонувала його та наполягла на його участі в ТКГ.

Учора, спілкуючись з екс-міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, якого важко підозрювати в недостатній інформованості чи упередженості, я дізнався, що насправді Медведчука з небуття витягнув Петро Порошенко. Витягнув та надав повноваження. Відповідно, саме завдяки Порошенку ми маємо сьогодні ОПЗЖ у Верховній Раді і ватний реванш у повний зріст.

Я не хочу зараз давати моральних оцінок цьому вчинку, залишаю це вам. Але й не хочу, щоб хтось заради політичної кон’юнктури спотворював історичні факти.

Sergii Ivanov, facebook.com

Повна версія інтерв‘ю:

Фото radiosvoboda.org



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.