Чергове "покращення" від влади для розвитку підприємництва: штрафи 3400-5100 гривень

В першому читанні проголосований законопроект, за яким підприємці несуть відповідальність за відсутність маски на обличчі у пересічних громадян, споживачів товарів та послуг. За цим проектом пропонується накладення штрафу на суб'єкта господарювання в розмірі 3400-5100грн.


Зрозумілим є бажання влади поповнити дефіцитний, внаслідок неефективної політики, бюджет - знову за рахунок підприємців. Незрозумілим є здійснення своїх прямих обов'язків підприємцями при впровадженні даної норми, адже замість належного обслуговування всіх споживачів, підприємець чи його найнятий працівник вимушені вишукувати по території закладу чи автобусу громадян-порушників! Підприємець має належно обслуговувати споживачів, отримувати прибуток та сплатою податків наповнювати бюджет, а не виконувати невластиві йому правоохоронну та контролюючу функції.

Особливо неприйнятною є ця на норма для застосування при перевезеннях пасажирів в громадському транспорті. Як розробники проекту вбачають керування водієм транспортним засобом з одночасним контролем за пасажирами в салоні на предмет наявності в них маски на обличчі? Як змусити пасажира перебувати в масці протягом всього рейсу, який може тривати годинами? Як можна змушувати водія протягом всього рейсу не знімати з обличчя маску, коли в нього в більшості окреме місце від пасажирів і він, як водій, має перебувати в максимально комфортних та зручних умовах аби надати безпечну послугу? Постає питання чи взагалі розуміють розробники проекту сам процес цієї транспортної послуги, чи були вони хоч коли пасажирами в громадському транспорті?

Михайло Радуцький Виктор Ляшко (Viktor Liashko) Максим Степанов припиніть знищення українських підприємців!

Стратегічні Ініціативи Розвитку Інфраструктури



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.