​Пріоритети Зеленського, влади та народу

Святе письмо та й життя вчать: «По ділах їхніх судіть їх». Та чи засвоює українське суспільство це правило? Як показує реальність - ні. Інколи диву даєшся, коли спілкуєшся з громадянами. Вони звинувачують представників клептократів, котрі вже понад тридцять років контролюють владу в Україні, у тому, що ті не чують і не розуміють народ, а в останні сім років (п'ять років президентства Порошенко та два Зеленського) взагалі наче з налигча зірвались: голосують у ВР казна-що, що лише шкодить національним інтересам України, ведуть якісь перемовини з росією за спинами народу, а самі тільки й роблять, що дерибанять бюджетні кошти.


А останні два роки в країні взагалі треш: люди, про котрих раніше ніхто не чув, прийшовши з Зеленським до влади, почали демонструвати, як і справжні більшовики, розуміння: хто в країні чий слуга.

Прийшовши до влади під назвою «Слуга народу», нові більшовики, котрі насправді аж ніякі не нові, а, або нащадки партноменклатури часів Кравчука-януковича, або особи, що працювали в секторах, котрі були напівтіньовими, і допомагали тодішній владі та клептократам мінімізувати податки для їхніх компаній, або відмивати гроші, або робили обнал, переводячи в готівку потрібні суми, котрі проганяли через свої компанії (як, наприклад, законно - бо проголосовано закон - робили це в секторі страхових компаній, звідки вилізла туша Третьякової). Або ж допомагали переводити гроші до офшорів, маючи офшори в своїй родині (а в Україні найбільша кількість офшорів саме у тих, хто дотичний до влади, або працював у нелегальному на той час гральному бізнесі, що напівлегально був МСЛ, а нелегально запускав інтернет-казино, звідки, наприклад, виліз Гетьманцев, у родині котрого теж - офшори). Та й Зеленський офіційно - мільйонер, і теж, як повідомляли ЗМІ, раніше не платив в Україні податків і теж має офшори. Або ж - відверті бандити, аферисти, гвалтівники, чи були у складі кримінальних організованих угруповань. І таких серед зелених кхмерів - безліч: від відвертих бандитів і насильників, до аферистів і нащадків комуністів. І всіх їх привів до влади Зеленський.

Але питання: що, громадяни не розуміли і не хотіли поцікавитись, а як насправді живе Зеленський, окрім того, що людям показали в серіалі «Слуга народу»? Дійсно, Зеленський, коли себе рекламував, показував людям кіно і не розказував ані про свої корпоративи у клептократів, гроші за які переводив до офшорів, ані про свою співпрацю з Коломойським (а деякі ЗМІ повідомили, що у переводі грошей з Привату брали участь і офшори Зеленського), ані не розказував, що його основна мета - розвалити країну.

Звісно, аби громадяни (навіть при існуючому законі про вибори, котрий лише доводить, що в Україні не існує чесних виборів, як це відбувається в демократичних країнах), перш ніж голосувати, та цікавились пріоритетами кандидата в депутати чи президенти в реальності, можливо, на виборах був би й інший результат. Однак громадяни вірять телевізору і брехні кандидатів, але аж ніяк не задаються питанням: які пріоритети у цього кандидата, зважаючи на те, що в українському законодавстві немає кримінальної відповідальності усіх, хто дорвався до влади? Якби саме це питання громадяни ставили на виборах собі, а не вірили казкам і нав'язуваним клептократичними ЗМІ стереотипам, можливо, ми б мали інші розклади.

Однак люди наче відірвані від реального життя: з одного боку, чудово знають, що Ахметов при всіх президентах їх обкрадає, а з іншого, дивляться оплачуваний ним канал, на якому відвертого нахабу, що заліз до кожного українця в кишеню, вкрав у кожного інваліда і пенсіонера гроші не лише через високі тарифи, а і через схему приватизації собі прибутку і націоналізації своїх збитків (тобто: перекладання більшості витрат і боргів на плечі тих самих пенсіонерів та інвалідів та інших громадян, що платять податки) - називають меценатом і показують, як фонд імені клептократа комусь, з вкрадених у громадян коштів, чимось допоміг. Та чи є Ахметов, Пінчук, Коломойский та інші клептократи меценатами? Як відбувалась приватизація можна, почути в інтерв'ю покійної Валентини Семенюк, котра, ось так, якось дивно (але дуже знаково для України) покінчила життя самогубством - застрелившись, натиснувши на курок пальцем ноги.


А отже той, хто за схемою, а подекуди ще й за кредитні кошти, купив колись державне, а тепер заробляє на тому, що розкрадає український бюджет, не може бути меценатом апріорі, оскільки крадій - завжди крадій.

Але ці крадії ще й стали політичними крадіями. Вони, знаючи чого насправді бажає український народ (а той же Зеленський у серіалі «Слуга народу теж показав, натякнувши, що якщо стане президентом, то так і зробить, навіть постріляючи ВР») - робили навпаки. Двічі в українців вкрали бажання змін, хоча двічі люди виходили, а другий раз навіть вмирали саме за свободу та європейський вибір.

Однак у тих, хто міцно тримає українську владу, лише переставляючи шахові фігури, - інші пріоритети. І Порошенко зі своєю командою, і Зеленський вже з відвертими шакалами - зеленими кхмерами, у пріоритеті ставлять власне збагачення за рахунок українського народу.

Ці люди не збирались і не збираються жити в Україні і своїх дітей хочуть прилаштувати на Заході, а Україна для них - як територія, яку треба обкрадати.

І тому ми і спостерігаємо, як у Зеленського на дороги пішло 66 мільярдів гривень, тоді як вартість всього проекту марсоходу склала, як повідомляло WSJ 2,7 млрд. доларів. Тобто, там де світ впроваджує глобальні проекти, витрачається коштів втричі менше, ніж у Зеленського на глобальному крадівництві.

І не зрозуміло, чому українські соціальні мережі так бурхливо відреагували на повідомлення, що Туреччина всього за 12 місяців, та лише за 25 мільйонів доларів, збудувала завод з виробництва ствольних снарядів всіх потрібних країні калібрів, від 5,6 до 203 мм, і запустила у квітні цього року. У Ердогана, на відміну від Порошенко і Зеленського - інші пріоритети. Він хоче бачити свою країну сильною, а сам вважатись сильним лідером, тоді як Порошенко і Зеленській - шахраї на схемах, котрим начхати на реальну оборонну діяльність країни. Тому замість того, аби будувати подібні заводи і випускати ракети, вони - дерибанять бюджет, роздаючи гроші своїм потрібним фірмам, а також дозволяючи клептократам націоналізувати їхні збитки, покриваючи ці збитки за рахунок платників податків.

Та найогидніше для українського суспільства, що, як повідомив Гео Лерос на телеканалі «Прямий», це те, що на початку каденції цього парламенту у «Слуг народу» відбулась фракція, на якій були присутні Зеленський та Баканов. І от, під час засідання цієї фракції, Зеленський, звертаючись до усіх, кого привів до парламенту (у присутності Баканова) наголосив, що на кожного депутата є стос документів щодо їхньої діяльності до депутатства. Тобто, набираючи до свого ОПГ «Слуга народу» людей, у Зеленського з самого початку керувались тим, що до парламенту повинно пройти якомога більше аморальних, безпринципних осіб, які вже засвітилися в тих чи інших злочинах, а, отже, якщо вони хочуть уникати покарання і далі, то повинні виконувати слухняно забаганки, як треба голосувати.

То які пріоритети у Зеленського і у тих гопників, котрих він завів до парламенту? Які пріоритети у Єрмака, якого ЗМІ відверто називають креатурою росії і брат якого торгував посадами, і Зеленського це - влаштовує? Які пріоритети у осіб, котрі входили до банд Савлохова та Рибки і які сьогодні в парламенті, або на посадах мерів міст? Які пріоритети у ґвалтівників, аферистів та хабарників?

А скандалів у фракції Зеленського - постійно більшає, бо стає відомо і про персоналії відвертих бандитів, і про агентів кремля, яким Зеленський театрально вже не кричить: «вийди звідси, розбійник», бо ці розбійники - свої, а своє, як відомо - не воняє. Тож не дивно, що і Олександр Юрченко, і Дубінський, і Тищенко, і Пліса, що відверто взяла хабар, та й інші, що проголосували закон про землю, знаючи, що таким законом нищать країну, всі в оточені Зеленського, і всі заточені на крадійство, хабарництво, чорний кеш за голосування, але не зацікавлені в розвитку країни, в її обороноздатності, розвитку її економіки і вільного підприємництва. Їм не потрібні чесні суди і чесні правоохоронні органи, бо за чесних правил гри для всіх усі ці особи, разом з Зеленським, сидітимуть не в парламенті, а на лаві підсудних.

А так у країні гуляють фріки, котрі працюють на клептократів та в їхніх інтересах, котрі банкротять державні підприємства і розкрадають український бюджет та грабують населення під гасла про європейський вибір країни, але які за рік начебто довели до банкрутства, наприклад ДТЕК, так як довели «Укрзалізницю», «Нафтогаз» чи «Укрпошту», то точно не отримали б шалені премії, а, напевно, закінчили, як згадана вище Семенюк-Самсоненко, бо вкрасти у Ахметова те, що він вкрав у населення, це - не вкрасти з бюджету. Там швидко пояснять, що очікує на генія знищення бізнесу, який Ахметов вважає своїм.

Оксана КОТОМКІНА, «Конфлікти і закони»

Фотоколаж «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.