​Соло Єрмака

Ніхто і ніщо, котре всього-на-всього ларьочник, котрого таточко прилаштував до політики помічником російського рекетира від спорту, сьогодні, за прикриттям Зеленського, видає з себе керівника країни.


Куди воно тільки не залізло і кого воно тільки не доїть. Як наголошує депутат Лєрос, Єрмак вже давно мільярдер. За рахунок українців. Але грошей ларьочнику - мало. Йому вкрай потрібно визнання, заглядання в очі путіну і, головне, щоб усі боялись і не насміхались.

Та тільки хто ж оте ніщо - боїться? Інша річ, що це ніщо — шкодить національним інтересам України, а Зеленський всю агентуру не лише не прибирає, а оберігає та покриває.

Єрмак, Татаров, Гетманцев, Шурма - це мінімальий ланцюжок агентури, що йде ще від проросійської партії регіонів. Але й сама партія «Слуга народу», яка зовсім не партія, а проєкт, переповнена колаборантами, колишніми членами партії регіонів та відвертими зрадниками.

Однак Зеленського ані ґвалтівники в партії, ані анал-табу, ані відверті колаборанти, а тим паче агентура ФСБ - не турбують. А про агентуру він - точно в курсі. Зате сама агентура працює на окупанта шаленими темпами. Гетманцев продовжує знищувати економіку і малий бізнес, Шурма мріє про цифровий концтабір для українців, Татаров підім'яв під себе силовий блок і контролює прокурорів та мєнтів щодо того, як правильно шити справи білими нитками проти патріотів, як вбивати патріотів в судах та як закривати справи проти потрібних системі людей.

А от Єрмак вирішив, що саме він керує країною. Зеленський - не проти. У Зеленського окрім брехні у відосиках та праведного гніву щодо підвищення ціни на воду (котра піднялась внаслідок підняття ціни на електроенергію, але проти Ахмєтова Зеленський і не моргнув, бо там - свій гешефт) - більше нічим не обмежується.

Інша річ Єрмак та поставлена ним агентура. Сьогодні поняття вертикалі влади треба сприймати буквально. Бо влади на місцях, судової, конституційної - більше не існує. Є влада в офісі президента, де засіли всі вихідці і обслуга проросійської партії регіонів януковича. Ці люди, зважаючи на те, як було провернуто операцію в Омані, та як, по тому, здано південь України, а потім, коли під Києвом вже росіян взяли в облогу, за проханням путіна було випущено майже 40 тисяч окупантів, відверто працюють на окупанта. Не криючись. За словами полковник запасу ЗСУ Світана, саме випуск з оточення цих 40 тисяч озброєних орків згодом призвели до проблем на сході країни, що призвело до загибелі багатьох наших військових.

І що ж виходить? А всі бачать картину, за якою спершу свідомо здали території, як на півдні, так і пропустили з Білорусі, та до Сумської та Чернігівської областей. Потім, коли окупанти отримали опір в Сумський та Чернігівських областях, а також отримали по зубах і з боку Білорусі, засівши в рудому лісі, представники Зеленського вже в Туреччині погоджуються дати путіну можливість вивести війська. Тож, виходить, той договір, яким путін крутив перед камерами, і передбачав цей пункт. І, як зазначає Світан, з боку росії одним з переговорників був Абрамович, а в Україні його захисником став Арахамія. Паралельно Арахамія їздив на передову вмовляти хлопців на капітуляцію.

Нині ж, сьомого серпня 2023 року, стало відомо, що пункт перетину на кордоні Бєлгородської та Сумської областей (Колотилівка (рф) - Покровка (Україна) знову відновив свою роботу, про що повідомило «Мінреінтеграції». А це означає, що до країни можуть зайти і ДРГ. Тобто, нині повторюється те саме, що було перед вторгненням на Чонгарі, де Верещук шатли запускала?

І в цей же час Єрмак в Джидді (Саудівська Аравія) проводить зустрічі з очільниками делегацій 30 країн... І у громадян постають питання до Зеленського: а що відбувається? З якого дива особа, що наносить шкоду національним інтересам України та має зв'язки з росією, нав'язує якісь «формули миру», які не передбачають формули перемоги? На якій підставі Єрмак поводить себе, як президент? Хто уповноважив голову офісу президента, що за функціональними обов'язками виконує роль секретаря і організатора діяльності президента і до чиїх функціональних обов'язків не входить проведення міжнародних переговорів, проводити зустрічі та переговори від імені держави Україна? Якщо ж Зеленський, в порушення Конституції, надав йому такі повноваження, то згідно якого документу? На сайті президента немає ні указу, ні розпорядження!

Що це була за делегація, який її повний склад, хто такий Єрмак у цій делегації і на підставі яких документів? Про які перемовини може йти мова, якщо Єрмак не має юридичних підстав щось підписувати, гарантувати і проводити переговори, а будь-які домовленості в його виконанні - це гірше Будапештського меморандуму. Про яку формулу миру говорять представники проросійської партії регіонів, коли Україні потрібна формула перемоги?

Але для Зеленського порушувати Конституцію стало не просто нормою. Він не вважає народ України вільним і переконаний, що в Україні все можна робити, як в росії. А тому і всі гарантії росії — даються. От тільки в українців не питають.

То яке соло співає Єрмак, якщо, як стало відомо, у Джидді було домовлено про початок мирних перемовин під наглядом ООН, обмін полоненими, але і згадки не було про звільнення окупованих територій? І вже вдень соціальні мережі облетіла звістка, що Єрмак готує умови, за яких частину окупованих територій можуть лишити за росією, хоча це - Україна і звідти виїхала велика кількість громадян, у яких там лишилось житло. Та й багато тих, хто там лишився, теж — проукраїнські і чекають на звільнення.

Але Єрмак не проукраїнський. Як повідомляється на сайті Британського дому, Єрмак «відноситься до осіб, які мають зв'язки з росією, корумповані та нині захищають інтереси чиновників часів вигнаного президента януковича та становлять загрозу для суспільства у багатьох відношеннях та завдають шкоди національним інтересам України та Сполученого Королівства».

Тож які переговори і про що може вести особа, яка завдає шкоди національним інтересам не тільки України під покровительством Зеленського?

Ліна Тиха, Конфлікти і закони

Єрмак у Джиді. Фото з мережі Інтернет



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.