​Середній палець від Зеленського. Для народу. За його попередньою програмою для виборців


Проросійська партія регіонів не лише воскресла в Україні. Вона укріпилась, захопила владу і почала працювати в інтересах окупанта. І допомагає їй в діяльності ніхто інший, як Зеленський.

Хоча Кучма і вказував, що Україна не росія, але з цим дуже незгодні представники проросійської партії регіонів, котрі хоч і зреклися партії, не зреклися своєї справжньої ідеології, а вона у них - руЦкомірівська, але не зовсім така, як то доносить російська пропаганда.

Представникам партії регіонів начхати на російську мову, культуру і, тим більше, Пушкіна та Достоєвського. Ці наративи розроблені лише для промивки мозку недалеким пересічним. Але їм дуже подобається справжній руський мір путіна, котрий полягає в криміналізації діяльності на держслужбі та у владі, бо саме це дозволяє робити гроші з повітря, банально крадучи їх з бюджету, бикувати, обкрадати бізнес, провадити схеми, виводити гроші з країни і... ні за що не відповідати.

Якщо подивитись, як створювались російські олігархи, і порівняти їх зі створенням українських, якщо співставити тендерну політику в росії і в Україні, виявиться, що вся система дуже схожа. І тому не дивно, що вся структура схем крадійства державних підприємств та коштів з бюджету - ідентичні як в росії, так і в Україні. Також в Україні і в росії судді, прокурори, правоохоронці – це цербери системи, котрі знищують ворога влади і виправдовують того, хто до влади є лояльним. Так само, як і в росії, в Україні і продають посади і збирають гроші нагору.

І от проти цієї системи і руцького міра українці вийшли в 2014 році на Майдан. І путіну з його кримінальними замашками - не сподобалось, що його смотрящого по Україні вигнали, тож він і вирішив відібрати те, що, як кримінальний злочинець, вважав, що має право вкрасти. Що і зробив.

З вигнанням януковича і обрання президентом Порошенка, люди розраховували і на зміну системи, що призведе до покращення життя і європейських стандартів. Однак 144 реформи Порошенка - це погіршення життя громадян, вкрадені гроші Гонтаревою під час «банківської реформи», закриття поліклінік і лікарень, погіршення медичного обслуговування після «медичної реформи» та підвищення вартості долара, підняті тарифи на ЖКХ та схематоз з проросійським Мендведчуком, Свинарчуками та Ахметовим.

На жаль, незважаючи на те, що у Порошенка був шанс зламати систему і змінити країну, він цього не зробив, а, визнаючи саму корупцію, його однопартійці констатували, що це заради боротьби з путіним.

Обрання Зеленського вже з самого початку давало зрозуміти розумним людям, що змін на краще - не буде. Але сам Зеленський, увійшовши в роль Голобородька, у своїй інавгураційній промові заявив: «Робитиму все, щоб українці більше не плакали». Як і констатував, що тарифи знизить у два рази, а також, що в Україні буде економіка, де бабуся не буде плакати над своїми платіжками.

Судячи з усього, Зеленський, як обслуга всієї партії регіонів та її спонсорів, перейняв і правила цієї структури. Одне з яких: обіцяти, не означає одружуватись. Звісно, суд свого часу зазначив, що передвиборні обіцянки янукович зовсім не зобов’язаний виконувати. І Зеленський це теж - засвоїв. І сьогодні, після його ж слів «іду на один термін» і вже нині «йду на другий строк», постає питання: а чому Зеленський переконаний, що тварина, що здала 20% територій, що їздила до Оману і має в своєму оточенні колаборантів і відкриту агентуру ФСБ, що благословила підняття тарифів на все, а також цін на пальне, на продукти, що добила медицину і добиває освіту, що знищила малий та середній бізнес, переконана, що українці — мазохісти, котрі бажають, аби їх щипали як гусей, піднімали їм тарифи, обкрадали і перетворювали їх на рабів?

Кінець епохи бідності Зеленського ознаменувався поглибленням економічної кризи. Якщо при Порошенко люди збідніли, то при Зеленському більшість громадян стали злиднями. Однак, при ньому гарно почувають себе всі чиновники, депутати, прокурори та судді, яким платять шалені гроші з бюджету, а паралельно вони собі роблять кеш, використовуючи свою посаду чи депутатство. Саме при Зеленському монетизація місця сидіння стала золотою жилою для більшості тих, кого він привів з собою до влади.

Проте, все ж хотілось би поговорити про Зеленського, як він констатував - розповім Вам про Україну своєї мрії. І… пройтись по-пунктах, про яку ж Україну він мріяв насправді…. Тож, взявши офіційну інформацію щодо обіцянок Зеленського, вирішили побачити, що ж він реалізував для українців?

Першим пунктом в програмі стояло, що він мріє про Україну, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження.

Подібне - завжди можливе. Але для того, щоб реалізувати таке життя для громадян, стаючи президентом у воюючій країні, потрібно було піднімати ВПК, створювати робочі місця, розробляти нову зброю. А що ми бачили? У реальності, саме при Зеленському відбулось закриття багатьох програм по виробленню зброї. Також при ньому було розміновано вихід з Криму та акваторію Азовського моря. Відведено війська зі стратегічних територій, а влада, замість забезпечувати життя, де люди спостерігають лише за салютами, займалась великим крадівництвом, будуючи дороги, по яких пішли окупанти. Навіть в чорнобильській зоні. Саме Зеленський зазначав, що треба перестати стріляти і бажав заглянути в очі путіну. І це бажання перестати стріляти розв’язало руки окупантові, бо вся діяльність влади показувала ворогу, що влада готова здати країну за три дні.

Другим пунктом в програмі президента Зеленського йшло, що він мріє про «Україну, де відкрити бізнес можна за годину, отримати закордонний паспорт — за 15 хвилин, а проголосувати на виборах – за одну секунду, в Інтернеті».

У цьому підпункті все. Чого нині і справді бажає Зеленський — вибори через інтернет, щоб можливо було легко сфальсифікувати будь-які дані, і можна було б узурпувати владу. Все інше, особливо про відкриття бізнесу — реальний провал, оскільки Гетманцев, який є колишнім помічником реального агента ФСБ Сівковича і особою, що причетна до торгівлі зброєю під егідою ФСБ, - знищує економіку країни зсередини, чітко допомагаючи окупантові у розвалі економічної стабільності України.

Третім пунктом мрії Зеленського в програмі стояло: «Де немає оголошень «Робота в Польщі». А в Польщі є оголошення «Робота в Україні».

Зважаючи на те, що Зеленський не готувався до війни і мав інші плани, сьогодні декілька мільйонів громадян виїхали з країни як біженці, і багато хто пішов за оголошеннями «робота в Польщі». Роботи в Україні сьогодні немає. Середня заробітна плата у 16 тисяч гривень без вирахування податків - це не зарплата. Хоча, звісно, при Зеленському прокурори, судді, поліцейські, чиновники в Польщі роботу не шукають, бо з бюджету їм платять значно більше 16 тисяч. А у деяких, обраних, зарплати і премії більше мільйона гривень, що і дозволяє в середньому виводити ті ж 16 тисяч, коли депутат жре м’ясо, а пенсіонер - капусту, а в середньому вони їдять голубці.

Четверта мрія Зеленського звучала так: «Де в молодої сім’ї є один клопіт - обрати квартиру в місті чи заміський будинок».

Те, що саме через дії Зеленського, а точніше бездіяльність його та команди, а, також, домовленості Єрмака з Козаком, а, можливо і Зеленського в Омані, молодих сімей в Україні, котрі б обирали квартиру, чи заміський будинок, стало значно менше. Та й пари, які і бажають створити родину, не бачать майбутнього в країні Зеленського. Навіть ті, хто воює, констатують: після нашої перемоги я їду з країни, оскільки жити в державі, котра існує для обраних Зеленського, депутатів, прокурорів, чиновників та поліцейських, в якій під час війни люди віднаходять величезну кількість тендерів з зі значно завищеною ціною на мільйони, на витрати, які не є нагальними. Де шалене безробіття, а гуманітарна допомога розкрадається і потім продається через супермаркети, або роздається депутатами «слуг народу», як допомога від них (тобто, вкрадена і присвоєна, щоб роздати) — переїхати жити до країни, в якій можна вести бізнес, а держава виконує свої соціальні гарантії.

П’ятою мрією Зеленського було, що він мріє про країну в якій «лікарі та вчителі отримують реальну заробітну плату, а корупціонери - реальні строки».

Так як за каденції Зеленського посада вчителя і лікаря не набула шаленого успіху, а медицину і освіту — добили, залишивши цим бюджетним спеціальностям мінімальну оплату, а деякі лікарі ще й працюють на 0,5-, 0,75 ставки і при цьому ще й (як і більшість) скидаються грошима нагору за право працювати, то що було в понятті Зеленського «реальною зарплатою» - зрозуміти важко. Обіцяв по чотири тисячі доларів, але на виході - середній палець.

Що ж до отримання корупціонерами реальних строків, то тут вся країна вже наочно побачила, що вся діяльність правоохоронних органів при Зеленському навіть перевищила показники при тому ж Порошенкові. СБУ нині перетворилось на структуру, котра допомагає розвалювати справи, які відкриваються ДБР чи НАБУ, за ДТП з чотирма постраждалими депутат отримує штраф для шофера у 850 гривень, а Вищий антикорупційний суд дарує свободу за домовленість з прокурором і штраф для корупціонера, сума якого складає для самого обвинуваченого — менше суми його відпочинку на фешенебельному курорті Франції. При Зеленському в країні і справді більше немає корупції. Корупція стала складовою скелету-каркасу, на якому ця влада, що краде все, що рухається - тримається.

Шоста мрія, де недоторканими є Карпатські ліси, а не депутати, нині має дуже цинічне продовження, бо депутати від «слуг народу» в Україні не лише недоторкані, вони вважають себе богами, голосують за те, на що їх ніколи не делегували виборці, і скирдують собі кошти, навіть не збираючись не лише вносити законопроект, що передбачатиме покарання за незаконне збагачення, а й не бажаючи навіть відкривати декларації, бо сильно бояться, що народ дізнається, як вчорашні безробітні та помічники депутатів від партії регіонів збагатились за рахунок незрозумілих коштів.

Сьома мрія Зеленського була втілена Ахметовим та проросійськими господарями обленерго, адже обіцянка, що бабця отримує гідну пенсію, а не інфаркт від рахунку за комуналку, було втілено цинічно-аморально, і бабця тепер не може собі і ліків придбати, бо, завдячуючи Зеленському, її мінімальної пенсії не вистачає вже і на хліб з молоком. А підняття цін на паливо, харчі, підняття податків призвело до того, що бабця вже і не мріє про гідну пенсію, а мріє про хліб хоча б з маслом.

Що ж до восьмої мрії, де він наголошував, що «підставою призначення на посаду є розум, освіта, талант і совість, а не те, що разом хрестили дітей» - це теж була лише мрія. У реальності весь 95 квартал разом з кордебалетом усівся на всі посади і грошові потоки. Посади в країні — продаються. Щоб зайняти посаду, треба бути або агентурою ФСБ, або членом 95 кварталу, або родичем/знайомим Зеленського, або креатурою Єрмака, або мати відношення до проросійської партії регіонів. Про совість і талант при призначенні на посади можна навіть не згадувати. Он Резніков — напевно, совість як Зеленського, так і Єрмака — наміністерив собі і донці на життя. А тепер можна їхати назавжди на захід. Хоча, саме в партії Зеленського виявилось найбільше зрадників і друзів на посадах, де талант і, навіть, знання в сфері діяльності - не потрібні, бо кожне лайно може стати міністром, а кожен прокурор — дипломатом, якого потім ловлять на Заході, коли він бажає зняти кошти з заморожених рахунків.

А от що втілив Зеленський, так свою останню мрію, набудував за шалені кошти доріг, котрі майже золоті, а от дурнем у цій ситуації лишився український народ, який через Єдиний марафон перетворюють на бидло, як в росії, коли свободи, демократія, совість і честь — не потрібні. Головне, щоб був сЦар, без якого сонце не сходить. Хоча хто нині в Україні цар - пересічний українець не розуміє. Бо відосики пише Зеленський, а керує країною — проросійський Єрмак.

Ось таку побудував Зеленський Україну, котра суттєво відрізняється від того, що він обіцяв своїм виборцям. Це і є Україна реальної та здійсненної його мрії. Україна найближчого майбутнього.

От і виходить, що українці нині воюють з окупантом не за свою свободу і процвітання країни, а за територію, яку хоче контролювати росія через свою агентуру, а грабувати доморощені клептократи: Ахметов, Єрмак та інші, котрих вже виростив Зеленський.

Тож цікаво: а що збирається наобіцяти Зеленський, йдучи на другий термін, якщо жодної своєї обіцянки не виконав, життя громадян - погіршив, країну загнав у злидні, людей з країни — вигнав, а ті, хто лишились, живуть майже в концтаборі, в якому файно себе почувають лише ті, хто є обслугою влади Зеленського. А от все інше населення, виходить, повинно відвоювати територію для того, аби Зеленський і його зграя могли грабувати самостійно, бо Техас. Повинні грабувати техасці...

Тож все, що дав українцям Зеленський - середній палець, і нині він хоче, аби громадяни цей палець знову узаконили, бо дуже зручно красти і брехати, перетворюючи країну на росію...

Оксана КОТОМКІНА, Конфлікти і закони

Фотоколаж Конфлікти і закони



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.