​Просто для інформації: порівняйте події напередодні війни в Україні та Ізраїлю

Україна:
Майже рік повідомляли партнери про можливе вторгнення ворога. Влада підтвердила, що пропонували рити окопи. Але у влади були шашлички, за день до вторгнення міністр і представники Зеленського розказували, що небезпеки не було.


Ізраїль:
Про вторгнення не повідомляли. ЦАХАЛ за два тижні до вторгнення повідомив уряд, що ХАМАС воювати не збирається.

Україна:
Війська окупанта вільно ввійшли на територію України з трьох боків, ніде не зустрівши опору. Легко дійшли до ЧАЕС. За декілька днів увійшли у спину Азовцям біля Маріуполя, легко, без спротиву захопили ЗАЕС, Каховську ГЕС, і 20% ТЕРИТОРІЙ. Згодом з'ясувалось, що багато військових частин напередодні - перемістили, лишивши території без захисту.

Ізраїль:
Терористи увірвались через кордони, поваливши сітку. Військ, які б дали одразу відсіч, теж не було. Почали вриватись у будинки громадян.

Україна:
Перші дні вторгнення ворога влади в країні не було чутно. ДБР у день вторгнення палило документи. Тероборона сама пішла на окупанта. У Києві Кличко на свій ризик роздавав зброю. Марченко врятував Харків, не відвівши війська. Кривонос врятував Київ, вчасно потрапивши в аеропорт Бориспіль, не давши окупантові посадити туди десант. Владу стало чутно десь через тиждень. Стан війни оголошено не було і не оголошено донині.

Ізраїль:
О шостій ранку сьомого жовтня вторгнення. Пообіді в Ізраїлі оголошено стан війни. Країна оголосила повальну мобілізацію, стала в один день на військові рейки, ЦАХАЛ атакував Газу з повітря. Одразу скинуто 16 тонн бомб. Нетаніягу запропонував Лапіду та Ганцю (опозиції) увійти до уряду надзвичайної ситуації.

Зранку, восьмого жовтня, Ізраїль було обстріляно з Півдня Лівану. Хізбалла взяла відповідальність за цей обстріл. Вогонь вівся з позиції півдня Лівану у напряму гори Дов. ЦАХАЛ зробив артилерійський залп у бік Південного Лівану у відповідь на запуск мінометного снаряда по ізраїльській території рано-вранці 8 жовтня. У пресслужбі армії підтвердили інформацію, заявивши, що «ЦАХАЛ готовий до будь-яких сценаріїв розвитку подій та продовжить відстоювати безпеку мешканців Держави Ізраїль».

Прес-секретар ЦАХАЛу Даніеля Хагарі повідомив, що встановлено контроль над усіма точками, в яких знаходилися терористи в районах, прилеглих до сектору Гази. За його словами, на цьому етапі тривають бої в кібуці Кфар-Аза. Бійці ЦАХАЛу прочісують територію у кількох інших населених пунктах. Найближчим завданням армії є евакуація всіх жителів прикордонних районів. ВВС ЦАХАЛу атакували близько 500 об'єктів ХАМАС у секторі.

Представники ЦАХАЛ та уряду заявили про розпочате розслідування і гарантували, що нададуть відповідь на питання, як так сталось, що розвідка прошляпила вторгнення, а громадяни лишились без захисту.

Україна:
Влади не було чутно майже тиждень. Київ обстрілювали з території Білорусі, але у відповідь за ці два роки на точки обстрілу не було зроблено ніяких відповідей. Як і на територію росії. Зеленський не ввів стан війни і не запрошував опозиції об’єднатись і створити уряд єднання, а передав контроль усіх гілок влади агенту ФСБ Єрмаку. Евакуація громадян відбувалась власними силами. А Арестович, та депутатка служок Ольга Василевська-Смаглюк, закликали громадян не виходити з будинків, бо росію цікавлять тільки воєнні об’єкти.

До сьогодні ми спостерігаємо, як через тендери розкрадаються кошти, замість направлення їх на відновлення ВПК та на ЗСУ. Затверджений бюджет збільшує видатки наВерховну Раду - на 325 мільйонів; Державне управління справами при Президентові на 232 мільйони; офісу Генпрокуратури — на 1 мільярд 157 мільйонів; Державного управління охорони високопосадовців збільшено на 462 мільйони; Бюро економічної безпеки - збільшено на 1,25 млрд., Державної податкової служби - на 3 мільярди 198 мільйонів.

Щодо розслідування питання вільного проходу окупантів та розмінування територій владою Зеленського запущено інформаційні вкиди щодо перекладення відповідальності за ці проЄпалі на керівництво ЗСУ, але аж ніяк не на тих, хто розказував про розмінування.

То що там Зеленський говорив про Ізраїль? Він не бажає поводити себе, як Нетаніягу, і щоб ЗСУ давало відсіч, як ЦАХАЛ?

Конфлікти і закони

Фото з відкритих джерел



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.