​Що ще приховує Зеленський від українців?


Зеленський, як президент країни, виявився найгіршим, найаморальнішім і найцинічнішим, ніж всі, котрі були до нього. Єдине його досягнення, що він «бо не втік», не перекриває весь той жах, котрий він наробив з країною і в країні. Те, що він не готувався до повномасштабного вторгнення, здав 20% територій, посприяв розмінуванню виходу з Криму та акваторії Азовського моря, те, що саме при ньому відводили військових з важливих позицій, а також призначали на всі відповідальні посади у СБУ реальних агентів фсб (про що говорили Сівкович з Кулінічем), це - лише вершина айсбергу. Найнебезпечнішим є те, що Зеленський постійно грає і говорить неправду. Причому як західним партнерам, так і українському суспільству.

Почалось все з Оману. Українське суспільство і досі не знає правди, чому Зеленський туди літав, чому брехав про зустрічі в Омані, чому назад повернувся на літаку, на якому, за даними журналістів, 8 січня вночі із москви в Оман прилетів чартерним літаком із бортовим номером 9H-VJN Микола Патрушев. А далі вже була брехня за брехнею. У тому числі і напередодні повномасштабного вторгнення. Тоді Зеленський, будучи повідомленим про напад, все ж брехав про шашлички, говорив неправду про те, що ніякого вторгнення не буде, і розказував, що якщо давати гроші на ЗСУ, то він не зможе будувати дороги.

Потім він розказував, що «Якби ми це повідомили, – а цього хотіли деякі люди, яких я не буду називати, – тоді я втрачав би $7 млрд на місяць, починаючи з жовтня минулого року». Тож виходить, що життя українців Зеленський вимірював власними доходами, а про країну думати не збирався.

Тим не менш, вже згодом стало відомо, що напередодні вторгнення Єрмак мав крім «Нормандського формату» ще якісь домовленості з Козаком (про які він сам сказав), а потім ми дізнались, що Арахамія їздив на передову вмовляти людей на капітуляцію. Згодом ми дізнались про переговори в Туреччині, що відбулись 29 березня 2022 року, а ще згодом вже путін на зустрічі з представниками африканських країн 17 червня 2023 року почав розмахувати документом, котрий назвав «Договором про нейтралітет України» і, як він наголосив, угоду було узгоджено на переговорах москви та Києва у Стамбулі 29 березня 2022 року.

Однак українське суспільство нічого не знало про існування якоїсь угоди і про що там домовлялись переговорники, котрі більше були схожі на колаборантів. Єдине, що було відомо, що там були досягнуті якісь домовленості і що по певних пунктах таки дійшли згоди. Що то за пункти, українське суспільство теж поки що так і не дізналось.

А нині, 21 жовтня 2023 року, з інтерв’ю газеті Berliner Zeitung гарного друга путіна, колишнього канцлера Німеччини від соціал-демократів і працевлаштованого президентом росії головою ради директорів «нк роснафа» - Герхарда Шредера світ і українське суспільство дізнаються, що, виявляється, ще до переговорів у Стамбулі 29 березня 2022 року на початку березня Шредер отримав запит саме від України (за чиєю ініціативою? Єрмака чи Зеленського?) бути посередником у переговорах з окупантом. І що саме там було запропоновано 5 пунктів:

відмова України від членства в НАТО;

проблема мови, аби український парламент повернув двомовність;

Донбас з автономією;

Гарантії безпеки Україні, які надає Рада безпеки ООН і Німеччина;

Крим російський.

І все це узгоджувалось не з кимось, а… нинішнім міністром оборони Рустемом Умеровим, який, за словами Шредера, був у дуже близьких стосунках із українським президентом і що тоді ця особа погоджувалась на мир, але завадили цьому не українці, які вважають, що окупанта треба знищувати, а… американці. А от українці, за словами продажного і дорогого Шредера, - погодились би. Щредер сказав: «У мене було дві розмови з Умеровим, потім розмова сам-на-сам з путіним і потім з представником путіна. Розмову розпочав Умеров із привітання Зеленського. Як компроміс гарантій безпеки України, була запропонована австрійська модель або модель 5+1. Умеров подумав, що це добре. Він також продемонстрував готовність щодо інших пунктів. Він також заявив, що Україна не хоче членства в НАТО. Він також заявив, що Україна хоче відновити російську мову на Донбасі. Але, зрештою, нічого не вийшло. Моє враження: нічого не могло статися, тому що все інше вирішувалося у Вашингтоні».

Що ж виходить? Виходить, що коли провалився план по повній здачі України, Зеленський уповноважив Умерова, який сьогодні є міністром оборони, - йти на переговори на умовах окупанта, і Умеров, котрий, наче ж за Крим і проти утиску кримсько-татарського народу – погоджувався на ці умови.

Але чому про ці кулуарні домовленості українці дізнаються лише через рік і зовсім не від влади Зеленського? Які ще вів і веде переговори Зеленський з окупантом? Чи є гарантія, що таких перемовин немає?

Однак, огидніше інше. Вже 22 серпня 2022 року Зеленський, як видко найпорядніший серед членів шапіто, жорстко розкритикував колишніх лідерів ЄС за співпрацю з рф, натякаючи на ексканцлера ФРН. Ґергард Шредер після поїздки до москви заявив, що кремль готовий до переговорів. Правда, дивно? На початку квітня потаємно, не повідомляючи суспільство, сам звертався і просив, а вже у серпні заявляє на публіку, що Шредер – поганець, що натякає на переговори. Про моральність особи Зеленського, котрий сам звертався до Шредера, а потім його ж за ці пропозиції – розніс, - говорити недоречно. Аморальність покидька стала зрозумілою, коли він підписав антиконституційний закон про Землю, проти якого виступає більше 89% населення України. Проте питання полягає в іншому: що ще приховують від українського народу? Чому Зеленський постійно говорить неправду і при цьому покриває агентів фсб в офісі президента, а також не піднімає питання відповідальності за провал підготовки до війни? Він порівнює Україну і Ізраїль, однак поводить себе не так, як ізраїльська влада, а, скоріш, як представники проросійсько налаштованих країн. Але чи можна виграти війну під керівництвом людей, які говорять неправду, а також зрадників?

Ліна ТИХА, Конфлікти і закони

Фото з відкритих джерел



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.