​Війною прикривають банальний поділ землі


За що здебільшого йдуть війни? – за території (землю, надра). А то все інше – ідеологія, релігія, мова чи ще щось, то лише прикриття.

І дуже жалко, що багато, навіть патріотично налаштованих українців, не розуміють цього.

Коли читаєш деяких лідерів думок, які закликають до героїзму, до допомоги армії, до збільшення виробництва дронів і т. д., і у той же час їм зовсім байдуже те, що територія України ось уже майже тридцять років виставлена на продаж. І тільки лінивий сусід при цій розпродажі не захоче і собі вхопити якийсь шматок.

Ось путін вирішив собі вхопити частину України війною. Іншу частину транснаціональні корпорації офіційно скуплять за копійки і зроблять вигляд, що все це демократично і цивілізовано і це уже їхня власність.

Дивлячись на це, а особливо на те, що з 1 січня 2024 року в Україні почав діяти «закон», що дозволяє купувати українську землю будь-кому і великі площі, і ніхто цього не зупинив чи відмінив… Тож не виключено, що і Польща задумалася, а чому б і собі не вхопити якийсь шматок. Краще ж приєднати до себе, чим дивитися, як її викуплять араби чи ще хтось, а потім жалкувати? Ну за Угорщину я взагалі мовчу, там їй Закарпаття було обіцяно ще раніше.

Тут сміялися, що путін у своєму інтерв’ю Карлсону згадав про те, як Гітлер напав на Польщу. Але ж історія знає, що це був не просто напад, а, згідно домовленості між Гітлером і Сталіним, німецькі війська увійшли у Польщу 1 вересня 1939 року, а совецькі - 17 вересня у Західну Україну. І ось зараз путін все це підігріває, а особливо із зерновим конфліктом на кордоні, не виключено, що уже десь пропонуючи Польщі допомогти вхопити української землі на західній Україні, поки центральні області України будуть скуповувати великі гравці.

І поки українці не зрозуміють, що варто зняти Україну із міжнародних торгів, і не відмінять усі ті злочинні закони щодо розпродажу с/х землі та не скажуть: – Ми не продаємо свою землю - територію і не продаємо Україну!

То ця війна буде продовжуватися до того часу, поки кожен із учасників цього, що уже собі щось намітив, не отримає шматок української території. І навіть найкращі союзники і сусіди, виправдовуючи себе тим - що все рівно все розпродується, не будуть спішити нам допомагати, а захочуть урвати і собі щось, десь потаємно ведучи перемовини з путіним - кому скільки. Не відмовляться... Така людська природа.

І я про це попереджував ще у 2007 році у своїй книзі «Сценарій для України».

Ось деякі рядки із неї: «…Знаєш, Україну не дуже знають у світі, але останнім часом інтерес до вас підвищився, і всі шукають її на карті, тому що ви продаєте свою землю. І якщо зараз іноземці говорять про Україну, то тільки про те, що у вас йде розпродаж землі. А у них поняття розпродаж - це коли хтось стає повним банкрутом. А звідси і ставлення до вас як до невігласів і банкрутів. Та й проблеми із Тузлою і островом Зміїний у вас виникли лише після появи указів про продаж землі. Ви всьому світу показали, що не цінуєте те, що маєте. Так чому б і сусідам не урвати собі шматочок, перед тим як почнеться загальний розпродаж України. Запам'ятай, наступним буде Крим. Ви ніяк не можете повірити у те, що ваша влада вас же здала. Спочатку пустили під реалізацію промислові об'єкти, а потім і землю - територію. Їх в першу чергу цікавлять комісійні, отримані від цих угод, і аж ніяк не державні інтереси, а тим більше люди…»

Тож, якщо ми знайдемо у собі сили і скажемо: «Україна не товар і вона не продається, і ми знімаємо її з торгів», то й історія наша піде по іншому. А у путіна зникнуть союзники, із якими він планує ділити Україну.

Сергій Медвідь, facebook.com

Фото 93-тя ОМБр Холодний Яр



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.