​Війною прикривають банальний поділ землі


За що здебільшого йдуть війни? – за території (землю, надра). А то все інше – ідеологія, релігія, мова чи ще щось, то лише прикриття.

І дуже жалко, що багато, навіть патріотично налаштованих українців, не розуміють цього.

Коли читаєш деяких лідерів думок, які закликають до героїзму, до допомоги армії, до збільшення виробництва дронів і т. д., і у той же час їм зовсім байдуже те, що територія України ось уже майже тридцять років виставлена на продаж. І тільки лінивий сусід при цій розпродажі не захоче і собі вхопити якийсь шматок.

Ось путін вирішив собі вхопити частину України війною. Іншу частину транснаціональні корпорації офіційно скуплять за копійки і зроблять вигляд, що все це демократично і цивілізовано і це уже їхня власність.

Дивлячись на це, а особливо на те, що з 1 січня 2024 року в Україні почав діяти «закон», що дозволяє купувати українську землю будь-кому і великі площі, і ніхто цього не зупинив чи відмінив… Тож не виключено, що і Польща задумалася, а чому б і собі не вхопити якийсь шматок. Краще ж приєднати до себе, чим дивитися, як її викуплять араби чи ще хтось, а потім жалкувати? Ну за Угорщину я взагалі мовчу, там їй Закарпаття було обіцяно ще раніше.

Тут сміялися, що путін у своєму інтерв’ю Карлсону згадав про те, як Гітлер напав на Польщу. Але ж історія знає, що це був не просто напад, а, згідно домовленості між Гітлером і Сталіним, німецькі війська увійшли у Польщу 1 вересня 1939 року, а совецькі - 17 вересня у Західну Україну. І ось зараз путін все це підігріває, а особливо із зерновим конфліктом на кордоні, не виключено, що уже десь пропонуючи Польщі допомогти вхопити української землі на західній Україні, поки центральні області України будуть скуповувати великі гравці.

І поки українці не зрозуміють, що варто зняти Україну із міжнародних торгів, і не відмінять усі ті злочинні закони щодо розпродажу с/х землі та не скажуть: – Ми не продаємо свою землю - територію і не продаємо Україну!

То ця війна буде продовжуватися до того часу, поки кожен із учасників цього, що уже собі щось намітив, не отримає шматок української території. І навіть найкращі союзники і сусіди, виправдовуючи себе тим - що все рівно все розпродується, не будуть спішити нам допомагати, а захочуть урвати і собі щось, десь потаємно ведучи перемовини з путіним - кому скільки. Не відмовляться... Така людська природа.

І я про це попереджував ще у 2007 році у своїй книзі «Сценарій для України».

Ось деякі рядки із неї: «…Знаєш, Україну не дуже знають у світі, але останнім часом інтерес до вас підвищився, і всі шукають її на карті, тому що ви продаєте свою землю. І якщо зараз іноземці говорять про Україну, то тільки про те, що у вас йде розпродаж землі. А у них поняття розпродаж - це коли хтось стає повним банкрутом. А звідси і ставлення до вас як до невігласів і банкрутів. Та й проблеми із Тузлою і островом Зміїний у вас виникли лише після появи указів про продаж землі. Ви всьому світу показали, що не цінуєте те, що маєте. Так чому б і сусідам не урвати собі шматочок, перед тим як почнеться загальний розпродаж України. Запам'ятай, наступним буде Крим. Ви ніяк не можете повірити у те, що ваша влада вас же здала. Спочатку пустили під реалізацію промислові об'єкти, а потім і землю - територію. Їх в першу чергу цікавлять комісійні, отримані від цих угод, і аж ніяк не державні інтереси, а тим більше люди…»

Тож, якщо ми знайдемо у собі сили і скажемо: «Україна не товар і вона не продається, і ми знімаємо її з торгів», то й історія наша піде по іншому. А у путіна зникнуть союзники, із якими він планує ділити Україну.

Сергій Медвідь, facebook.com

Фото 93-тя ОМБр Холодний Яр



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг этой ночью атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед». Пуски БпЛА производились с мыса Чауда (Крым) и Приморско-Ахтарска (рф)

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.