​Влада та уряд України: неуки чи саботажники, або - чому влада працює на голодомор 2025?


На початку квітня 2020 року слуги від партії «Слуг народу» влаштували флешмоб: маю право на помилку. «Ми всі маємо права. Право на вільне волевиявлення, право на свободу слова, право на життя та багато інших прав, але, на превеликий жаль, не маємо права на … помилку!», — заявив Сергій Бабак. І хоча цей флешмоб стосувався онлайн-уроків, загалом, вся система існування влади Зеленського і існує за цим правилом, а, точніше, повною безвідповідальністю за свої дії та всього, що відбувається в країні.

Існує логіка та здоровий глузд. Ніхто не починає будувати будинок з даху, або без фундаменту, ніхто не їсть сире м’ясо, або не заливає у бензинний бак томатний сік. Однак, коли людина, або група людей, починають робити щось, що більшістю суспільства не сприймається і схоже на ідіотизм, то постає питання: чому у власному житті і власних інтересах особи, котрі нині при владі, собі не шкодять, чому той же Гетманцев ніколи не платив податків, але вперто, в порушення законів економіки, обкладає громадян податками, свідомо ведучи країну до стагнації (але свій бізнес до такого ніколи не доводив, а, отже, чудово знає, що треба робити, аби був прибуток), то постає питання: це ворог чи ідіот? Зважаючи на те, що своєму бізнесу шкоди не наносить і у своїх фінансових справах провадить все так, як потрібно для розвитку бізнесу, отже — не ідіот. А тоді резонне зауваження: чому особою, котра свідомо шкодить економіці країни, не цікавиться СБУ?

Аналогічні питання можна задати і щодо діяльності та голосування депутатів Верховної Ради та безпосередньо членів Кабінету міністрів. А тут питань теж — багато.

Звісно, вже той факт, що влада свідомо не готувалась до повномасштабного вторгнення (але при цьому свої будинки тримають за великими парканами і з охороною, тобто — не ідіоти, і точно знають, що і як треба охороняти), давно визнано суспільством свідомим саботажем з боку Зеленського та його команди, що складається з агентури росії. Однак їхній план провалився. І, здавалось би, почавши видавати з себе лідера, Зеленський і його команда повинні були кинути всі сили на захист країни.

Але цього не відбулось. Якщо до повномасштабного вторгнення, цитуючи президента «ворье какоє-то» розкрадало бюджет країни на великому крадівництві, то з початком великої війни почали красти на всьому: на гуманітарці, тендерах, військових, постачанні західної допомоги. Найліпша схема, яку бажає кожен «служка» освоїти, це - отримати від Заходу щось безкоштовно, а в Україні почати продавати.

Однак найбільший цинізм і аморальність команди Зеленського проявилися навіть не в яйцях по 17 гривень, а в бажанні створювати захист для енергосистеми України. Як з’ясувалось, ті, хто сьогодні при владі, не зацікавлені в реальному захисті країни та її енергосистеми, адже свідомо, замість закупівлі ППО для таких об’єктів, обрали той, на якому можна красти гроші — будівництво бетонних укриттів. Ба більше, звітували, що ТЕЦ, на яких зводили ці укриття, на 100% захищені. І тільки після звільненням з посади Мустафа Наєм заявив, що від ракет може захистити лише ППО.

Однак усі нормальні громадяни, які навіть далекі від будь-якої експертної спільноти, ще з самого початку говорили, що ніякі укриття не захистять від ракетного обстрілу і що замість освоєння (витрачання, крадіжки) коштів на якійсь побудові, краще закуповувати за ці кошти ППО. Та й Наєм, судячи з усього, розумів це з самого початку, однак його не бентежило, що реального захисту не буде, але будуть кошти, які можна гарно освоювати. Це така державницька позиція, чи свідомий саботаж, що проявляється через блюзнірство?

Та гірше інше: після атаки окупанта у квітні жодна державна інституція не заявила про термінову закупівлю ППО для всіх інших енергетичних об’єктів. Жоден чиновник, чи міністр, депутат, чи, навіть, президент, не наголосили на створені жорсткого плану відновлення і збереження інших об’єктів. Зате українців почали відключати від електропостачання. Скажено і люто, наносячи шкоду економіці країни. У сорокаградусну спеку українців почали лишати можливості користуватись електроенергією, хоча генерації від існуючих АЕС та іншої маневрової генерації — більш ніж достатньо для забезпечення потреб не тільки населення. Паралельно представники влади Зеленського почали розказувати громадянам, що вони самостійно повинні забезпечувати себе електроенергією. При цьому ці ж люди не пояснюють, як можливо, навіть закупивши генератори, встановивши сонячні панелі і т. п., забезпечити функціонування водопостачання, каналізації та інших нюансів, котрі необхідні в місті, де будинки у понад 9 поверхів, на виробництвах та школах, лікарнях і т. д. Виходить, що навіть ті, хто радить купувати, взагалі не знають, як працює система і економіка, не розуміють, що неможливо під кожним будинком зробити свердловину для води чи забезпечити 24-поверховий будинок електрикою від генератора так, щоб у ньому працювала каналізація і постачалась вода. Вони настільки тупі, що розуміються тільки на схемах розкрадання коштів, чи, знову ж, відверті саботажники, що працюють в інтересах окупанта?

Відключення електроенергії по країні вже суттєво відображаються на функціонуванні країни та економіки. Фермери не можуть провадити якісний полив, не має можливості утримувати тваринництво (бо все давно було автоматизовано, а наразі через відсутність електрики — зупинилось). Виробники не мають можливості постійно і якісно працювати. Але при цьому для обраних, за завищеною ціною, можуть безперебійно постачати «імпортовану» електроенергію. Однак, таке подання - то є афера, бо ніякої виокремленої електроенергії, що постачається по якимось іншим мережам — не існує. Про це навіть написав економіст Кущ:

«Імпорту електроенергії «в бочках» або «каністрах» у Києві не існує. Є ліміт споживання з урахуванням імпорту та власної генерації. І підключення Гулівера дорівнює відключення жилих будинків. У нас об’єднана енергетична система і ніякого «окремого кабелю» у Гулівера немає».

Відключення країни від споживання електроенергії, особливо фермерських господарств, направлено на що? На зменшення вироблення сільськогосподарської продукції, а, отже, на зменшення її кількості, а тому свідомого майбутнього голодомору, чи як? Як влада Зеленського може пояснити свої дії? Хоча сам Кущ дуже влучно визначив, що сьогоднішні дії влади, це - свідомий социоцид аб енергомор.

Ані Ахметов, ані влада, не збираються вирішувати питання енергозабезпечення населення. Кошти з РАВ тарифів, котрі були введені в 2019 році саме для відновлення енергосистеми, десь зникли в невідомому напрямку. І складається враження, що Ахметов за допомогою розставлених ним осіб на державні посади наче державних підприємств з енергонагляду та енергозабезпечення обкрадає країну як в останнє, бо розуміє, що може відбутись націоналізація, але відновлення не за кошти, які він вкрав, або отримав від населення, а за бюджетні кошти. Хоча держава повинна хоч через всі суди світу змусити рудого колаборанта повернути кошти до України і за ці кошти проводити відновлення. Ну а вся ахметівська обслуга, котра нині шкодить країні, таки повинна піти під суд з конфіскацією, бо є всі підстави вважати, що вони ніякі не неуки. А реальні саботажники.

Ліна Тиха, Конфлікти і закони

Фото znaj.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 4 вересня обговорив такі теми:

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.