​Концтабір імені Зеленського


Не маючи можливості досягти мети «перестать стрєлять», влада Зеленського пішла війною на українців. Першим кроком став негласний дозвіл ТЦК відловлювати на вулицях чоловіків. Спочатку влада заперечувала такі факти, а будь-яку подібну інформацію називала російським ІПСО, однак вже за пару місяців ситуація вийшла з під контролю і влада - самоусунулась і перестала коментувати такі дії ТЦК, хоча, насправді, зупинити таке свавілля — найпростіше. Але, якщо хтось щось робить і його не зупиняють, отже, ті, хто займається людоловством, не бояться покарання і мають негласний наказ це робити.

Другим кроком війни проти українців став закон про мобілізацію. Чоловіків почали залякувати, а ТЦК навіть, коли чоловіки туди приходять, на наступний місяць знову шлють повістки, неначе мета — штраф, а ніяк не якийсь облік. Паралельно чоловікам заборонили виїзд з країни (окрім обраних, на кшталт Голіка та представників 95 кварталу) і розпочали залякування суспільства. Дійшло до того, що, як повідомляє улюблений Зеленським 1+1, «якщо ухилянт «назбирає» від ТЦК штрафів на суму більше 160 тисяч грн, добровільно їх не сплатить і у нього відсутні кошти на рахунках або ж немає машини, то виконавець може звернути стягнення на єдине житло такого боржника». При цьому, треба наголосити, що стоїть за усією цією вакханалією офіс президента, в якому ті, хто таке просуває, якраз і є справжніми ухилянтами разом із Зеленським, котрий і не приховував, що не з’являвся за повістками, які рвала мама Рима.

Однак, як констатують адвокати, стягнення штрафів не у компетенції ТЦК і є перевищенням повноважень, а всі інші нюанси — тільки через звернення до суду, до якого ТЦК повинно надати всі потрібні документи. Однак через телеграм канали та підвладні ЗМІ громадян продовжують залякувати.

Але і цього офісу президента замало. Українці вперто сидять в Україні і не дають можливість запровадити капітуляцію. І тоді влада пішла на третій крок війни з громадянами - почала масові відключення електроенергії в країні.

Відключення електроенергії у 21 столітті, коли місцяни живуть у багатоповерхівках, мають електроплити і отримують воду через роботу насосів, що працюють від електропостачання, коли бізнес весь працює тільки завдячуючи наявності електроенергії, а у фермерів давно все автоматизовано і теж залежить від електропостачання, це - акт геноциду, котрий свідомо проводить влада Зеленського. З 15 травня українців ґвалтують. Представники «НЕК Укренерго» та ДТЕК постійно залякують ще більшими відключеннями і натякають, що такі відключення разом з відсутністю опалення будуть і взимку. І на цьому тлі немає ніяких коментарів ні від влади, ні від Кабінету міністрів, ні від проросійського офісу президента України.

Ці три структури, як і в питання діяльності ТЦК — самоусунулись.

Як не дивно, але і місцева влада у більшості міст (окрім Житомира) - самоусунулась від проблеми. Вже в деяких містах люди почали виходити на протести, однак центральна влада продовжує робити вигляд, що проблеми не існує і нічого не коментує.

Загалом, вирішення цієї проблеми в компетенції Кабінету міністрів України. Але Кабмін в жодний спосіб не збирається вирішувати цю проблему. Замість влади, всі заяви роблять представники ДТЕК Ахметова та керівник Укренерго. При тому, що Укренерго і повинно було передати Кабміну план вирішення проблеми. Але, замість вирішення, проблему тільки поглиблюють, у той час, як велика кількість громадян отримують збитки від діяльності групи ДТЕК.

А ще паралельно Гетманцев, той, що співпрацював з ФСБ та був помічником офіційно визнаного агентом ФСБ Сівковича, піднімає податки, вводить додаткові акцизи, роблячи спробу добивати і так неживий бізнес. І все це на тлі шалених розкрадань коштів через тендери, які теж влада впорядковувати не збирається, хоча громадяни постійно вимагають від влади навести в цьому питання лад.

Але, видко, в концтаборі імені Зеленського - свої правила, мета яких — геноцид українців та знищення економіки, а тому шукати в діях проросійської партії регіонів логіки щодо розвитку країни - не доводиться, оскільки мета у цієї влади така сама, як у окупанта путіна. І своїми діями, котрі направлені на знищення громадян та економіки, вони це вправно доводять.

Ліна ТИХА, Конфлікти і закони

Фото RFE/RL



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 4 вересня обговорив такі теми:

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.