Попов готується використовувати столичних соцпрацівників на виборах

popov agitatory

 
Інформація про те, що столична влада збирається залучати соціальних працівників на майбутніх виборах, знайшла своє підтвердження у внесених змінах до бюджету міста Києва від 20 вересня 2012 року на пленарному засіданні Київради. 


Про це заявила заступник голови фракції «УДАР» у Київраді Наталія Новак.

Депутат зазначила, що КМДА вирішила ввести додаткову чисельність соціальних працівників, заклавши у бюджеті на ці потреби понад 400 тисяч гривень.

«У той час, коли у столиці існують 20-30% вакансій соцпрацівників, бо рівень їхньої заробітної платні низький, порівняно навіть із іншими бюджетними галузями, київська влада, замість підвищення зарплати та соціального захисту цих людей, вирішує наймати «нових агітаторів» за рахунок бюджету, – зазначає Наталія Новак. – І таке рішення ухвалюють не на початку і навіть не в середині року, а наприкінці – саме під час виборів».

В «УДАРі» вважають, що у такий спосіб - за рахунок роботи соціальних працівників серед малозабезпечених верств населення - Партія регіонів хоче забезпечити собі результат на виборах у Києві.

«Політика Черновецького щодо впливу на пенсіонерів, інвалідів, малозабезпечених продовжується нинішньою владою, яка використовуватиме соціальних працівників для власної агітації і поширення агітпродукції», – зауважила Н. Новак.

Депутат нагадала, що така «турбота» про малозабезпечені верстви населення перед виборами виглядає як мінімум дивно, враховуючи, що надання матеріальної допомоги малозабезпеченим скоротили на 19 мільйонів гривень, повідомляє прес-служба партії «УДАР».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.