Соратники Юлії Тимошенко хочуть пересвідчитись, чи справді лідер опозиції захворіла

tim orvi

 

Соратники Юлії Тимошенко хочуть на власні очі пересвідчитися, що інформація тюремників про те, що лідер опозиції Юлія Тимошенко нібито захворіла, відповідає дійсності, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу «Батьківщини».


«Ми хочемо на власні очі це побачити», - наголосив голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк, який разом з соратниками по опозиції Іриною та Юрієм Луценками, а також Арсеном Аваковим перебувають на дев‘ятому поверсі харківської лікарні «Укрзалізниці».

Таким чином він прокоментував інформацію від особи в білому халаті, яка вийшла до опозиціонерів та повідомила, що не є лікуючим лікарем Юлії Тимошенко, однак не рекомендує зустріч з нею.

На думку Арсенія Яценюка, керівник Качанівської колонії Ігор Колпащіков на цій надуманій підставі свідомо відмовляє у зустрічі з Юлією Тимошенко.

«Ми звернулися до Колпащікова, щоб він пропустив нас. Ми готові одягти маски, щоб побачити Юлію. Якщо вона захоче, навіть скоротили б побачення, або відмінили. Але ми хочемо її побачити», - наголосив Яценюк.

Опозиціонери також підкреслюють, що Юлія Тимошенко сама наполягала на зустрічі, тому не могла її відмінити.

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко наголосив, що до Харкова з Києва терміново відправиться хтось із її захисників. Він також наголосив, що вчора ввечері ніяких симптомів хвороби у Юлії Тимошенко не було.

«Ми зараз будемо когось відправляти з Києва в терміновому режимі. Вчора не було ніяких проявів поганого самопочуття, вона сама наполягала на зустрічі з соратниками», - підкреслив Власенко.

Нагадаємо, ще зранку сьогодні Євгенія Тимошенко заявила, що заява Державної пенітенціарної служби про застуду Юлії Тимошенко, через яку вона нібито не може зустрітися зі своїми політичними соратниками, є неправдою.

«Учора я була у мами цілий день і вийшла з харківської лікарні о 20.00. Жодної ознаки гострого респіраторного захворювання у мами на той час не було», - розповіла Євгенія.

«Більше того, мама при мені написала заяву про побачення з Арсенієм Яценюком і Юрієм та Іриною Луценками», - додала Євгенія Тимошенко.

«Тому сьогоднішній недопуск на побачення – це ніщо інше, як свідоме обмеження Юлії Тимошенко у її правах. Тюремники вже вкотре зухвало зривають побачення мами, на яке вона має законне право. Тим більше, що це побачення з політичними соратниками надзвичайно важливе саме зараз, у складний момент, коли вирішується доля Угоди про асоціацію України з Європейським союзом», - підкреслила Євгенія Тимошенко.

Вона закликала тюремників припинити черговий обман та допустити Арсенія Яценюка, Юрія та Ірину Луценків на законну зустріч з Юлією Тимошенко.

Крім того, голова політради ВО «Батьківщина» та фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк повідомив у своєму Twitter: «Знову міліція біля дверей. Це перший знак, що не хочуть пускати до Юлії».

За кілька хвилин Арсеній Яценюк повідомив: «Щойно людина в білому халаті і начальник колонії повідомили нас про ОРВІ у Тимошенко і неможливість зустрічі. Брешуть».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.