​Британська королівська родина «приватно» вирішуватиме проблеми сім’ї Меґан і Гаррі

Британська монархія вимушена реагувати на звинувачення про расизм і брак підтримки, що пролунали від Меґан Маркл, американської дружини принца Гаррі, онука королеви Єлизавети Другої.


Британські коментатори вказують, що сам факт офіційного реагування Букінгемського палацу дуже незвичайний і свідчить про намагання королівської родини згасити скандал та зменшити негативний розголос, повідомляє «Голос Америки».

Королева Єлизавета Друга є головним уособленням конституційної монархії і главою держави, хоч і з символічними повноваженнями.

Звинувачення про висловлювання з боку неназваних представників королівської родини щодо кольору шкіри дитини Меґан і Гаррі містяться в майже двогодинному інтерв’ю американській телезірці Опрі Вінфрі, що було оприлюднене цього тижня.

Меґан Маркл, яка очікує другу дитину, також розповіла в телеінтерв’ю, що вона була не готова і не знала про умови, в яких їй довелося жити у британській королівській родині одразу після одруження.

Вона скаржилася на обмеження і відрізаність від зовнішнього світу, що призвело до, як вона сказала, серйозних проблем з її психічним здоров’ям, включно з думками про самогубство.

«Вся родина дуже засмучена, дізнавшись, якими важкими були минулі кілька років для Гаррі і Меґан», - сказано в короткій офіційній заяві Букінгемського палацу 9 березня.

У заяві також йдеться про стурбованість згаданими (в інтерв’ю) проблемами «особливо щодо раси».

Але там також міститься зауваження, що сторони можуть по різному пам’ятати згадані події чи розмови.

У Великобританії коментатори зауважують на тому, що монарша родина наполягає на «приватному» вирішенні своїх внутрішніх проблем.

Хоча Меґан Маркл і принц Ґаррі натякнули про серйозні тертя між ними та батьком, принцом Чарльзом, а також братом, принцом Вільямом, та його дружиною, заява Букінгемського палацу проголошує: «Гаррі і Меґан як членів родини завжди будуть дуже любити».

Подружжя Меґан і Гаррі 2019 року відмовилося від виконання обов'язків членів монаршої родини у Великобританії і вони переїхали спочатку до Канади, а потім Сполучених Штатів.

Вони мешкають з сином у Лос-Анджелесі і очікують народження другої дитини.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.