​Британська королівська родина «приватно» вирішуватиме проблеми сім’ї Меґан і Гаррі

Британська монархія вимушена реагувати на звинувачення про расизм і брак підтримки, що пролунали від Меґан Маркл, американської дружини принца Гаррі, онука королеви Єлизавети Другої.


Британські коментатори вказують, що сам факт офіційного реагування Букінгемського палацу дуже незвичайний і свідчить про намагання королівської родини згасити скандал та зменшити негативний розголос, повідомляє «Голос Америки».

Королева Єлизавета Друга є головним уособленням конституційної монархії і главою держави, хоч і з символічними повноваженнями.

Звинувачення про висловлювання з боку неназваних представників королівської родини щодо кольору шкіри дитини Меґан і Гаррі містяться в майже двогодинному інтерв’ю американській телезірці Опрі Вінфрі, що було оприлюднене цього тижня.

Меґан Маркл, яка очікує другу дитину, також розповіла в телеінтерв’ю, що вона була не готова і не знала про умови, в яких їй довелося жити у британській королівській родині одразу після одруження.

Вона скаржилася на обмеження і відрізаність від зовнішнього світу, що призвело до, як вона сказала, серйозних проблем з її психічним здоров’ям, включно з думками про самогубство.

«Вся родина дуже засмучена, дізнавшись, якими важкими були минулі кілька років для Гаррі і Меґан», - сказано в короткій офіційній заяві Букінгемського палацу 9 березня.

У заяві також йдеться про стурбованість згаданими (в інтерв’ю) проблемами «особливо щодо раси».

Але там також міститься зауваження, що сторони можуть по різному пам’ятати згадані події чи розмови.

У Великобританії коментатори зауважують на тому, що монарша родина наполягає на «приватному» вирішенні своїх внутрішніх проблем.

Хоча Меґан Маркл і принц Ґаррі натякнули про серйозні тертя між ними та батьком, принцом Чарльзом, а також братом, принцом Вільямом, та його дружиною, заява Букінгемського палацу проголошує: «Гаррі і Меґан як членів родини завжди будуть дуже любити».

Подружжя Меґан і Гаррі 2019 року відмовилося від виконання обов'язків членів монаршої родини у Великобританії і вони переїхали спочатку до Канади, а потім Сполучених Штатів.

Вони мешкають з сином у Лос-Анджелесі і очікують народження другої дитини.

Фото AFP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.