Представники ГПУ займаються чорною пропагандою щодо Юлії Тимошенко за наказом Банкової

hrolova

 
У партії «Батьківщина» обурені черговими інформаційними провокаціями з боку Генеральної прокуратури щодо Юлії Тимошенко. Про це йдеться у заяві прес-служби партії.


«Сьогодні заступник начальника Головного слідчого управління ГПУ Лілія Фролова заявила, що лідер опозиції Юлія Тимошенко та її захист начебто затягують слідство. Вимушені заявити, що це чергова неправда від Генпрокуратури, яка замість розслідування злочинів займається чорною пропагандою і за наказом Банкової вводить суспільство в оману», - йдеться у заяві.

У партії зазначають, що Лілія Фролова вже давно відома громадянам по сфабрикованій «газовій справі», яка отримала осуд громадськості, юридичної спільноти та міжнародного співтовариства, і заявляють, що Європейський суд з прав людини дуже скоро надасть цьому сфабрикованому процесу справедливу оцінку.

«Уся країна також бачила цих так званих «свідків» по справі Щербаня, які 17 років мовчали і навіть не згадували ім‘я Юлії Тимошенко. Ці так звані свідки почали раптом щось «пригадувати» лише після того, як опинилися на гачку ГПУ, а проти них були відкриті кримінальні справи. При цьому вони посилалися на слова третіх-четвертих осіб, алкоголіків-наркоманів та мерців», - зазначає прес-служба. У партії нагадали, що ці так звані свідки особисто не були знайомі з Юлією Тимошенко і ніколи з нею не спілкувалися.

«З огляду на це вимагаємо від ГПУ припинити займатися провокаціями, радимо прочитати норми КПК та забезпечити право Юлії Тимошенко на захист, яке передбачає особисту присутність на допитах свідків. До цього часу лідера опозиції такого права позбавляли. Також нагадуємо, що Юлія Тимошенко вже написала з десяток заяв з цього приводу, вимагаючи нарешті відновити її права», - заявляють у «Батьківщині», повідомляє byut.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.