Мирова угода у справі побиття Сніцарчук та Соделя посилює недовіру до правоохоронців

ugoda titushko

 

Мирова угода між потерпілими Ольгою Сніцарчук і Владиславом Соделем та нападниками на журналістів посилює недовіру до правоохоронної системи, адже винуватці побиття журналістів залишилися непокараними. Про це в ефірі «5 каналу» заявив голова комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією, народний депутат фракції «УДАР» Віктор Чумак, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Сьогодні не можна сказати, що рішення у цій справі є дуже показовим. Звичайно, що передбачено законом, на те можна і йти. Але тут проглядається разюча недовіра і до системи правосуддя, і правоохоронних органів», - зауважив політик.

Водночас Чумак наголосив, що не вірить в оптимістичний прогноз «розумнішання» так званих «гопників» після ситуації з журналістами, адже вся країна вже встигла оцінити їх участь в акції під Київрадою19-го серпня.

«Ще більше занепокоєння викликає той факт, що до участі у таких акціях цих молодиків залучає міліція і, більше того, навіть прикривається ними. Тому сьогодні вийшло так, що українці бояться міліції більше, ніж цих «гопників», - зазначив «ударівець».

За словами нардепа, міліція – це не самостійна організація в державі, а інструмент державної влади, і все залежить від того, як вона його використовує. «Якщо у влади є політична воля використовувати правоохоронців для тиску на політичних опонентів, бізнесових конкурентів чи журналістів, то їх влада буде використовуватися саме у цих цілях. І поки не зміниться політична воля, ми будемо мати саме такі результати роботи правоохоронних органів», - підкреслив Віктор Чумак.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.