Примусове залучення владою бюджетників до участі в масових заходах підпадає під Кримінальний кодекс

primus

 
Дії влади щодо примусового залучення бюджетників до участі в масових заходах підпадають під Кримінальний кодекс України, - заявляють в партії «УДАР». В партії зауважили, що влада з усіх сил намагається створити ілюзію про начебто підтримку її дій значною частиною народу України. Для цього, наголосили в «УДАРі», влада примусово або за певну винагороду звозить люди з метою участі у організованих нею масових заходах, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Використання адміністративного ресурсу при організації масових заходів та примусове залучення працівників бюджетної сфери до них є нічим іншим, як зловживання владою або службовим становищем осіб, які це організовують та виконують, за що статтею 364 Кримінального кодексу України передбачено кримінальну відповідальність. Крім того, такі дії містять ознаки і корупційних правопорушень, що теж тягне за собою настання передбачених законом негативних для правопорушника наслідків», - йдеться в заяві «УДАРу».

Партія закликає громадян України, не бути співучасниками злочину влади, не брати участь у проплачених та примусових мітингах, які організовує влада, не піддаватися на провокації та не брати у них участь.

«У разі неможливості протистояти тиску та примусу з боку влади – просимо повідомляти відповідні організації опозиційних політичних партій, з тим, щоб усі особи, винні у зловживанні владою, в подальшому були притягнуті до відповідальності, передбаченої законом», - зазначили в «УДАРі».



Коментарі

  +0 #1 VoLxVoK 14 дек. 2013 г., 13:51:53
Пшонка с Лукаш, своих подопечных тоже подганяют на поддержку.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.