Карпунцов: Влада використовує правоохоронців у політичній боротьбі з опонентами

karp rada

 
Влада використовує правоохоронні органи країни у політичній боротьбі з потенційними конкурентами на наступних президентських виборах. Про це заявив народний депутат фракції «УДАР» Валерій Карпунцов у ефірі Громадського телебачення, коментуючи заяву начальника головного слідчого управління МВС Миколи Чинчина щодо начебто причетності братів Кличків та представників партії «УДАР»до злочинних угрупувань, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Начальник слідчого управління повторює те, що використовували конкуренти на кожних виборах – чи то до Київської міської ради, чи то до Верховної Ради. В даному випаду єдиною метою була дискредитація Віталія Кличка. Це так само, як у ситуації з його перельотом, коли задіяли всю структуру Служби безпеки України, систему боротьби з тероризмом проти політичного конкурента», - сказав Карпунцов.

При цьому він звернув увагу, що всі правоохоронні органи України, які утримуються на кошти платників податків, можуть використовуватися лише для забезпечення безпеки громадян та держави. «А в нашій державі увесь владний механізм бореться з власним народом. На жаль, міліція в руках влади перетворилася не тільки в озброєний загін, а і в засіб політичної боротьби», - наголосив він.

Карпунцов підкреслив, що Віталій Кличко звертатиметься до суду з позовом щодо захисту честі та репутації з вимогою до начальника головного слідчого управління МВС Миколи Чинчина публічно спростувати неправдиву інформацію.

Водночас у ефірі телеканалу ТВі депутат зазначив, що влада такими брудними заявами навмисно відволікає увагу суспільства від останніх подій, пов’язаних з побиттям та переслідуваннями активістів Євромайдану. «Владі зараз вигідно перевести все в це русло, щоб ми не займалися основними питаннями – питаннями зміни влади, яка довела країну до руїн, питаннями захисту у справах, які стосуються побитих 30 листопада, 1 та 11 грудня, ніхто не розслідує дій беркутівців та тих, хто віддавав накази, ніхто їх не бере під варту», - пояснив Валерій Карпунцов.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.