Телеканал Рада відмовився транслювати новорічний Майдан

kanal rada

 
Телеканал «Рада» відмовив лідерам опозиції, які звернулися до дирекції цього каналу з відповідним листом, у трансляції акції на новорічному Майдані. Про це йдеться у відповіді директора телеканалу, який мотивує відмову тим, що канал не працює з 22 години, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Це не перша відмова керівництва телеканалу «Рада» висвітлювати заходи за участю опозиційних депутатів. Аналогічні відмови з різною мотивацією ми отримували на всі наші попередні звернення щодо трансляції акцій на Майдані», - зазначила народний депутат від «УДАРу» Ірина Геращенко.

Вона зазначила, що всі акції Партії регіонів і так званий антимайдан телеканал «Рада», який існує на гроші платників податків і не є приватним каналом ПР, чомусь транслював.

Геращенко наголосила, що вже направила відповідне зверненням до спікера Рибака з вимогою пояснити, чому парламентський канал останній місяць транслює в основному виступи і заяви членів уряду та акції Партії регіонів, а не висвітлює діяльність всіх парламентських фракцій, народних депутатів, в тому числі опозиційних і позафракційних.

«Ідеологічна однобокість телеканалу вже стала підставою для розгляду на комітеті з питань свободи, де було наведено відповідний моніторинг перекосу висвітлення діяльності депутатів», - відзначила Геращенко.

«Ми вимагатимемо терміново створити наглядову раду цього телеканалу, який, як і УТ -1, перетворився на рупор і агітку влади. І звертатимемося до Генпрокуратури з вимогою розглянути факти цензури на телеканалі», - заявила Геращенко.

Також вона поінформувала, що керівники опозиційних фракцій не отримали відповіді від Національної телекомпанії України, до якої також направлено лист щодо трансляції новорічної акції з Майдану.

«Останній рік глядачі каналу УТ -1 мали можливість у прямому ефірі побачити всі акції ПР, всі так звані антифашистські мітинги і антимайдани. Ми вимагаємо від каналу, що існує на гроші платників податків, подбати про своїх глядачів і дати їм повну інформацію та картинку», - наголосила Ірина Геращенко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.