Сепаратистів з Донецька пора притягати за Кримінальним Кодексом

trikolor donetsk

 
Стаття 338 Кримінального Кодексу України «Наруга над державними символами». Двічі прапор було знято з Донецької ОДА, один раз з СБУ і 9 разів в районі пам'ятника Т.Г.Шевченка. Працівники міліції відмовилися встановлювати осіб, які скоїли дані злочини, і своєю бездіяльністю по суті сприяли у вчиненні цих злочинів. Органи держвлади і самоврядування відмовилися давати цьому злочину будь-яку оцінку.


Стаття 293 КК України «Групове порушення громадського порядку».

Стаття 294 Масові заворушення.

Стаття 295 КК України «Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку».

Організаторами та ідейними натхненниками злочинних груп є керівники органів держвлади і місцевого самоврядування, депутати обласних та міських рад, депутати Верховної Ради України, що мають приналежність до партії регіонів. Прошу звернути увагу на те, що ці злочинні формування спрямовані на протидію і силове протистояння проти мирних громадян України, які проголошують державні, національні і суспільні цінності України. Їх мирні зібрання, які декларують Світ і цілісність нашої держави. Державний прапор України в руках мирних громадян є для членів злочинних формувань приводом для заподіяння тілесних ушкоджень, побиттів, образ і залякування. Вищевказаним злочинам жодного разу не була дана відповідна правова оцінка, жоден злочинець (правопорушник) не притягнутий до кримінальної відповідальності. Відомі організатори масових заворушень у відкриту забезпечують їх транспортом, дерев'яними кийками, а також фінансують ці злочинні формування за принципом піраміди. Вартість таких послуг складає від 2000 до 200 грн. за принципом піраміди. Працівники правоохоронних органів, прокуратури та СБУ консультують керівників злочинних формувань і по суті діють спільно. Відсутня офіційна позиція з вищевказаних питань працівників правоохоронних органів. На прямі запитання про бездіяльність міліції відбуваються загальними фразами, які ми можемо сприймати двозначно.

Вадим Черкасс, правозахисник, ГО Правовий захист



Коментарі

  +10 #1 Сергій 10 мар. 2014 г., 11:07:20
Судити сепаратистів !!!!!!!!!!!!!
  +8 #2 герой Украины 10 мар. 2014 г., 11:07:32
Запретить ввоз в страну боевиками Путина флагов России
  +0 #3 Михаил 10 мар. 2014 г., 11:14:34
В феврале правоохранительные органы получили зарплату- оклад , звание и выслуга лет - это около 1400-1800грн.(офицеры) В марте будет еще меньше, предлагают разобраться и с выслугой. Кто там Вас будет защищать за эти деньги? Давайте свою, альтернативную милицию за эти деньги. Скоро в милиции никого не останется. А ну да и еще борьба с коррупцией!!!
  +3 #4 Ярослав 10 мар. 2014 г., 11:27:48
Давно пора быдло с росии в обезьянник посадить
  +2 #5 Киевлянин 10 мар. 2014 г., 19:55:42
Надо посадить человек десять сепаратистов, по лет 15 каждому, включая "туристов", вот тогда и посмотрим...на этих пророссийских нациков...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.