Очільник Черкаської міліції розповів журналістам про хід розслідування резонансних справ

cherkaschina

 
У приміщенні громадської приймальні УМВС відбулася прес-конференція за участю в.о. начальника Управління Владислава Пустовара та представників як центральних, так і обласних телевізійних, друкованих та Інтернет-видань. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УМВС України в Черкаській області.


На початку зустрічі керівник УМВС звернув увагу журналістів на продовження практики проведення щотижневих прес-конференцій за участю керівників служб Управління та розповів про ряд резонансних подій, які відбулися на території області в останній час.

В першу чергу, Владислав Пустовар зупинився на розслідуванні вбивства громадського активіста в Корсунь-Шевченківському районі Василя Сергієнко та розповів деякі подробиці.

- Над даною справою працює весь оперативний блок. Як тільки надійшла інформація про викрадення, на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Корсунь-Шевченківського райвідділу міліції для проведення огляду місця події. Допомагали правоохоронцям у пошуках представники місцевої самооборони, правого сектору, військовослужбовці, лісничі. Загалом було задіяно близько 100 осіб, - розповів начальник Управління. – Якби не активна позиція місцевих громадян та їх допомога, пошуки могли затягнутися.

Також начальник зазначив, що слідством відпрацьовуються усі без виключення версії, вся інформація береться до уваги та ретельно опрацьовується. Береться до уваги і громадська позиція загиблого, через яку він мав напружені стосунки з місцевою елітою.

Зупинився начальник Управління і на результатах службової перевірки дій працівників міліції щодо подій під час викриття діяльності підпільного грального закладу в місті Шпола.

Працівники міліції, які бездіяли в даній ситуації, які відповідали за напрямок боротьби з незаконним гральним бізнесом та на території обслуговування яких сталася ця надзвичайна подія, притягнуто до дисциплінарної відповідальності, - зазначив Владислав Пустовар

Наприкінці прес-конференції Владислав Пустовар наголосив, що слідкує, щоб особовий склад працював у правильному напрямку, і буде продовжувати працювати над відновленням довіри громадян до міліції.

Сьогодні міліція працює максимально прозоро і надалі буде працювати в цьому напрямку, щоб громадськість мала змогу підказувати, контролювати, а де і оскаржувати рішення правоохоронців – сказав на завершення очільник міліції Черкащини.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.