Усе міліцейське керівництво в Одеській області знято з займаних посад

odessa yatsenuk

 
«Усе міліцейське керівництво в Одеській області знято з займаних посад. Нове керівництво має негайно згідно закону навести порядок», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк журналістам в Одесі в неділю, 4 травня, повідомляють «Конфлікти і закони».


Він зазначив, що нещодавні події в Одесі «є частиною плану Російської Федерації зі знищення української держави»: «Розкол і знищення країни - це російський план».

«Абсолютно зрозуміло, що вони хотіли повторити в Одесі сценарій сходу України, захоплювати державні приміщення. Трагедія Куликового поля і трагедія на Грецькій фактично змінила їхні плани», - підкреслив Арсеній Яценюк.

«Одеса трималася два місяці, поки сюди не відправили ще більше людей, щоб підігріти настрій. Дуже вже важлива Одеса для Росії. Але вона набагато цінніша для нас – адже це наша Одеса, наша, це наші люди», - сказав Глава Уряду.

Він повідомив, що сьогодні буде представлений новий начальник Одеського обласного управління внутрішніх справ.

«Вся правоохоронна система, служба безпеки України та прокуратура зобов'язані негайно забезпечити законність і правопорядок», - підкреслив Глава Уряду, зазначивши, що провів стосовно цього питання нараду і дав відповідні вказівки.

Арсеній Яценюк повідомив, що справу стосовно подій в Одесі 2 травня забрала під своє розслідування Генеральна прокуратура України: «Зараз головне слідче управління ГПУ вестиме незалежне розслідування».

Глава Уряду звернувся до громадських організацій, політичних партій та місцевої влади «створити громадську раду для контролю за розслідуваннями цих злочинів».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.